tóth gabi
Egyszerûen elkészíthetõ és mennyein omlós csirkecomb, mely hamar a család kedvencévé válik majd. A pikáns ízt a tejfölnek köszönheti, amiben párolódik, de ezen felül még két réteg finomság is kerül rá.
Hozzávalók:
Így készítsd:
Keverd össze a tejfölt, a mustárt, a sót, borsot és az apróra vágott petrezselymet. Egy jénaiba önts egy pici olajat, majd dobáld bele a combokat. Fűszerezd ízlés szerint, fordítsd meg őket és a másik oldallal csináld ugyanezt. Rendezd el a combokat és öntsd nyakon őket a tejfölös szósszal, és mindegyikre tegyél két szelet bacont. Borítsd be fóliával és süsd a sütőben 40 percig, 180 fokon. Vedd ki és szórd rá a reszelt sajtot, majd fólia nélkül süsd még 10-15 perig. Ízlés szerint bármilyen körettel tálalhatod.
Nézd meg a videót!
Triplán Burkolt csirkecombok - Receptneked.huA holnapi ebéd is GastroHobbi Gm&Lm módra készül! Megosztani ér ám! ;) Recept: http://receptneked.hu/szarnyas/triplan-burkolt-csirkecombok/
Közzétette: Receptneked.hu – 2016. január 2.
További finom és egyszerű receptekért kattints ide!