Létrehozva: 2016.03.30.

Triplán burkolt csirkecombok: olcsó vacsora egyszerűen

Egyszerûen elkészíthetõ és mennyein omlós csirkecomb, mely hamar a család kedvencévé válik majd. A pikáns ízt a tejfölnek köszönheti, amiben párolódik, de ezen felül még két réteg finomság is kerül rá.

Hozzávalók:

  • 6-8 csirkecomb
  • 20 dkg mozzarella vagy ízlésednek megfelelő sajt
  • 12-16 szelet bacon
  • 4 dl tejföl
  • 1 evőkanál mustár
  • só, bors ízlés szerint
  • friss petrezselyem
  • kis olívaolaj

Így készítsd:

Keverd össze a tejfölt, a mustárt, a sót, borsot és az apróra vágott petrezselymet. Egy jénaiba önts egy pici olajat, majd dobáld bele a combokat. Fűszerezd ízlés szerint, fordítsd meg őket és a másik oldallal csináld ugyanezt. Rendezd el a combokat és öntsd nyakon őket a tejfölös szósszal, és mindegyikre tegyél két szelet bacont. Borítsd be fóliával és süsd a sütőben 40 percig, 180 fokon. Vedd ki és szórd rá a reszelt sajtot, majd fólia nélkül süsd még 10-15 perig. Ízlés szerint bármilyen körettel tálalhatod.

 

Nézd meg a videót!

 
Triplán Burkolt csirkecombok - Receptneked.hu

A holnapi ebéd is GastroHobbi Gm&Lm módra készül! Megosztani ér ám! ;) Recept: http://receptneked.hu/szarnyas/triplan-burkolt-csirkecombok/

Közzétette: Receptneked.hu – 2016. január 2.

 

További finom és egyszerű receptekért kattints ide!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek