tóth gabi
Fogadjunk, hogy erre nem is gondolnál! Figyeld, hogyan lehet a legegyszerûbben ezt a finomságot elkészíteni!
Mi történik, ha egy cső kukoricát beteszel a mikróba? Kissé meghökkentő ugyan az ötlet, de garantáljuk, hogy sokkal ízletesebb és ropogósabb nassolni valót kaphatsz, mintha az előrecsomagolt agyonzsírozott változatot vásárolnád.
Rendkívül olcsó, gyors és egyszerű praktika!
Igazán gusztusos már maga a látvány is. Morzsold le vagy fogyaszd úgy, mint a főtt kukoricát!
Terítsd szét egy tepsiben, fújd le vékonyan olaj spray-vel és csak ezután fűszerezd. Finom sót használj, mert az jobban tapad!
Ha csípősre szeretnéd készíteni, akkor szórj meg 2 liter frissen pattogatott kukoricát másfél-másfél teáskanál sóval, borssal, chiliporral, cayenne borssal.
Ha szalámis ízesítésre vágysz, akkor keverj el 2 evőkanál olvasztott vajat egy apróra vágott gerezd fokhagymával, fél pohárnyi felkockázott szalámival, és 2 evőkanál sajttal. Ezt forgasd össze 2 liter friss pattogatott kukoricával.
Ha másfél evőkanál ezersziget salátaöntet porral keversz 2 liter kukoricát, mindennél finomabb lesz!
Másfél-másfél teáskanál só, currypor, római kömény, fokhagymapor és őrölt koriander összekeverésével Calcuttában érezheted magad.
Ha valami nagyon különlegest szeretnél, akkor egy bögre aprított fehércsokoládé és ugyanennyi feldarabolt kakaós keksz 2 liter pattogatott kukoricával keverve biztosan ízleni fog.