tóth gabi
Ez a finomság pillanatok alatt elkészül, ebédre és vacsorára is nagyon finom. Eheted fõételnek, köretként vagy fõzelék mellé. Könnyû, egészséges és elronthatatlan.
A brokkoli a téli időszak egy kedvelt zöldsége, amiből érdemes lenne, heti rendszerességgel valami finomságot készíteni, hiszen rendkívül egészséges.
Hozzávalók:
ELKÉSZÍTÉS:
1. Melegítsd elő a sütőt 180 fokra, egy tepsibe simíts sütőpapírt
2. Egy percre mártsd a brokkolit forró vízbe majd öblítsd le hideg vízzel, és tedd aprítókéses robotgépbe, morzsold össze.
2. A hozzávalókat tedd egy keverőtálba és keverd össze.
3. Vizes kézzel formázz kis hengereket és tedd a sütőpapírra.
4. 18-24 perc alatt süsd ropogósra, félidőben forgasd meg őket.
Tálald ketchuppel vagy tartármártással!