EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.10.07. 10:00
Módosítva: 2024.10.07. 11:30

Ennek a 3 csillagjegynek pénz hullik az ölébe októberben

Kegyesek lesznek az égiek, és most elég sok jó dolgot felerősítenek az életben. 3 csillagjegy pénzügyeit teljesen felpörgetik: nem várt összeg érkezik a számlájukra októberben. Te is közéjük tartozol?

Komoly változásokat hoz az október, és ez a pénzügyekre is kihat. Ambíció ébredhet benned, de a befektetett energiák is végre megtérülnek. 3 csillagjegynek végre rendeződnek a pénzügyei, és pénz hullik az ölébe. Te is a szerencsések közé tartozol?

Fotó: Pexels/cottonbro studio

Bika

Az élet egy folyamatos változás, és számodra ez teljesen érthető, elfogadható. Bár szereted a stabil és fix dolgokat, de ráéreztél az áramlás ízére is. Az októberi energiák pénzt hoznak az életedbe. Ha szoktál alkotni, akkor alkotásod jó áron el is tudod végre adni. Megtalálja azt a gazdáját, aki értékeli a munkádat. Nem várt helyről érkezik pénz a kasszába. Igazán jól fog jönni ez az összeg, mert segítségedre lesz, hogy álmaid megvalósítása felé haladhass. Ne feledd, nemcsak a fizetésed lehet bevétel!

Mérleg

Nagyon jó megállapodást kötsz ebben a hónapban. Legyen szó munkaszerződésről, vagy ingatlannal kapcsolatban, de lehet ez akármilyen más pénzügyeket érintő egyezség. Az univerzum támogat most téged, és pénz hullik az öledbe. Végre néhány számodra különleges és értékes dolgot is megvehetsz magadnak. Ha pedig egy új otthont vásárolsz, akkor az igazán az ízlésednek megfelelő lehet. Nem kell spórolnod. Kiegyensúlyozott hónapra számíthatsz az élet más területein is, nemcsak anyagi téren.

Money,Cash,Dollar,Rain,Falling,On,Caucasian,Young,Woman,Using
Fotó: Andrii Iemelianenko / Shutterstock

Halak

Lendületesen állsz hozzá az októberi változásokhoz. Sikeresen lovagolod meg a hullámokat. Céltudatos vagy és kitartó, nemcsak álmodozol, hanem reálisan meg is valósítod a terveidet. Így a vállalkozásod sikerre tudod vinni, és ez bizony nem kevés pénzbevételt is hoz neked. Befektetett energiáid megtérülnek. A pénz körforgása nagy hasznot hoz neked, de tudod, hogy érdemes adni is belőle. Ez pedig örömöt szerez neked. Kapni és adni is jó!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek