Magyar Péter pánikszerűen törölni kezdte a cigarettacsempésszel közös képeket

POLITIK
EZO

Szerző

Létrehozva: 2024.10.12. 17:30

Nincs mese: ez a három legszerencsésebb csillagjegy

Van, akinek kedvez az univerzum az élet egy vagy több területén. Eláruljuk, mely csillagjegyeket tekinthetjük a legszerencsésebbnek.

Van, akinek mintha egész életében egy láthatatlan őrangyal vigyázná minden lépését. Olyan is akad, aki kifejezetten a pénzügyek, netán a szerelem terén mondhatja magát szerencsésnek. Természetesen mindannyian különbözőek vagyunk, ugyanakkor kétségtelen: mintha három csillagjegyet mindennél jobban pártolna az univerzum. Most eláruljuk, kik ők!

szerencse, szerencsés, négylevelű lóhere, csillagjegy, horoszkóp, asztrológia
Mely csillagjegyek tekinthetők a legszerencsésebbnek és miért?  Fotó: Pexels

Ők a legszerencsésebb csillagjegyek

Ikrek: szerencse a társasági életben

Az Ikrek uralkodó bolygója a szerencséért és terjeszkedésért felelős Jupiter, így aligha meglepő, hogy a jegy helyet kapott a listánkon. Ráadásul levegő elemű, ami pozitivitást hoz. Az emberek előszeretettel beszélgetnek vele, kíváncsisága, őszinte érdeklődése mindenkit vonz. Az Ikrek a kapcsolataikat használva tekinthetik maguknak igazán szerencsésnek: ők azok, akik a jó időben a jó emberekkel ismerkednek meg, és ezen ismerettségeket épp jókor tudják kamatoztatni.

Oroszlán: szerencse a közösség élén

Olyan nincs, hogy egy Oroszlánt ne vegyenek észre. Ő az, aki ha megjelenik, minden szem rá szegeződik. Ha ő mond valamit, mindenki rá figyel. Ez olyan különleges tulajdonság, melyet a jegy minden szülöttének érdemes kihasználnia! Ők azok, akik bárhová is mennek, pozitív kisugárzásuk optimizmussal tölti el a társaságot, ráadásul garantált, hogy emlékezzenek is rájuk. Sokan igazán szerencsésnek tartják az Oroszlánokat sármjukért, magabiztosságukért, valamint azokért a társadalmi, társasági előnyökért, amik ezen tulajdonságokkal járnak.

Nyilas: szerencse az élet minden területén

A Nyilas nem csak azért tekinthető minden téren a legszerencsésebb jegynek, mert a Jupiter az uralkodó bolygója, de azért is, mert lendületes, rugalmas, kész minden vágyát valósággá változtatni, ráadásul optimizmusának hála a leglehetetlenebb helyzetből is megtalálja a kiutat - pláne, hogy ebben még az univerzum is a segítségére van.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek