EZO

Szerző

Létrehozva: 2024.09.30. 17:30

Rájuk sem ismersz majd! 4 csillagjegy, aki minden korábbinál magabiztosabb lesz októberben

Vajon kik lesznek ők? Csillagjegyük árulkodik, kiknek hoz szerencsét az ősz középső hónapja.

Az októberrel nem csak az indián nyár vége köszönt be, de az időjárás mellett bizony a lelkünkben is nagy változásokat hozhat a hónap. Lesznek, akik most találnak igazán magukra: olyan magabiztosság tölti el őket, mely az élet minden területén – legyen szó szerelemről vagy épp munkáról – hasznos lehet. Ha a következő csillagjegyek közé tartozol, igazán szerencsésnek érezheted magad!

csillagjegy, horoszkóp, ezo, ezotéria, asztrológia
4 csillagjegy most magabiztosabb lesz, mint valaha  Fotó: Pexels

4 csillagjegy, akire magabiztos október vár

Kos

Merész vagy és kalandvágyó, októberben pedig az égiek is rád mosolyognak. Úgy érzed majd, hogy gördítsen eléd bármilyen akadályt az élet, képes leszel megbirkózni vele. Ebben a hónapban úgy tűnhet, minden neked kedvez. Használd hát ki e páratlan lehetőséget!

Oroszlán

Uralkodó égitested a Nap, így aligha meglepő, hogy magabiztosságban nem szenvedsz hiányt soha sem. Most azonban mintha a korábbiaknál is több jutna neked belőle. Úgy érzed, minden szem rád szegeződik, mindenki benned látja a megoldást. Oly könnyedén jönnek az ötleteid, hogy csak úgy sziporkázol! Arra vártál, hogy megmutathasd magad? Itt az ideje!

Skorpió

A rejtélyes Skorpió most komoly önbizalomlöketet kap az égiektől, melyet arra használ fel, hogy még jobban megismerje önmagát, valamint megmutassa a világnak, ki is ő valójában. E jegy szülöttei eleve komoly ráérző képességgel rendelkeznek, amely most csak még jobban felerősödik. Követnéd az álmaidat? Bízz magadban, most van itt az ideje lépned!

Nyilas

Aligha meglepő, hogy az örök felfedező Nyilas új élményeknek hála gyűjt be minden eddiginél nagyobb önbizalmat. A világ ebben a hónapban igazán a te játszótereddé válik, ahol minden pillanatban egy újabb meglepetés vár rád. Tervezted, hogy bővíted az ismereteidet, tanulni kezdesz? Netán utazásra vágysz? Ne habozz!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek