EZO

Szerző

Létrehozva: 2024.09.28. 10:30

Négy csillagjegy, aki októberben rálel a lelki társára

Ki az, akire rátalál a nagy szerelem októberben? Most eláruljuk, mely csillagjegyekre vár boldogság!

A lelki társ több, mint szerelem. Ő a Nagy Ő, a tökéletes partner, aki kiegészít minket, és aki mellett igazán kiteljesedhetünk. Van, aki szerint lelki társak nincsenek, míg mások úgy vélik, egyetlen ilyen ember van a világon, aki vár ránk valahol. Nos, októberben többeknek is igazán mágikus élményben lehet részük, Ámor nyila ugyanis nem csak eltalálja őket, de egyenesen a nagybetűs szerelmet hozza el. Most eláruljuk, mely csillagjegyek életét változtatja meg az ősz második hónapja.

szerelem, kapcsolat, párkapcsolat, lelki társ, horoszkóp, csillagjegy
Mely csillagjegyek találnak rá a lelki társukra?  Fotó: Pexels

Csillagjegyek, akikre októberben rátalál a nagy szerelem

Kos

A Kos számára ez a hónap a meglepetésekről és a szenvedélyről szól majd. Mindez azért kiváltképp különleges, mert e jegy szülöttei épp gőzerővel hajszolják a céljaikat, amiket kitűztek maguk elé, így a romantikus gondolatok valahol nagyon el vannak rejtve bennük. Ennek ellenére ez az erős, kalandvágyó jegy októberben valaki olyannal találkozhat, aki hasonló energiák birtokosa, és váratlan izgalmakat csempészhet a Kos életébe – ha nyitott szívvel jár!

Rák

A Rák mindig is mély kapcsolatokra vágyott. E jegy szülöttei annyi hullámvölgyön vannak már túl, hogy úgy érezhetik: senki sem érti meg őket igazán. Ez azonban októberben megváltozik. Olyan valakivel hozza őket ugyanis össze a sors, aki úgy érti őket, mint senki más. Ráadásul ez a különleges személy épp a legváratlanabb pillanatban és a legváratlanabb helyről érkezik a rák életébe.

Mérleg

Ahogy az élet minden területén, a Mérleg a szerelemben is a harmóniát, az egyensúlyt keresi – és októberben alighanem meg is találja, ugyanis valaki olyannal hozza össze a sors, akivel egyszerűen minden olyan természetesnek hat.

Nyilas

A folyamatos felfedező, az izgalmakat, kihívásokat kereső Nyilas nehezen állapodik meg, tart ugyanis attól, hogy lemarad valamiről. Októberben azonban valaki olyannal találkozik, aki cinkostársként ott lehet mellette az élet minden izgalmas pillanatában, ráadásul a legjobbat hozza ki a Nyilasból.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek