EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.09.19. 16:30

Belép a Vénusz a Skorpióba: 3 csillagjegynek tüzes és szenvedélyes lesz a szerelmi élete

A Vénusz jegyet vált: szeptember 23-án belép a Skorpióba és október 17-ig ott is marad. Tüzes energiák szabadulnak fel, 3 csillagjegynek vadító és erotikus lesz a szerelmi élete. Te is közéjük tartozol?

Belép a Vénusz a Skorpió jegyébe, így nagyon intenzív időszakra számíthatsz a szerelemben. Szenvedélyes, tüzes, lelkes és romantikus lehetsz, közben pedig gátlástalan a szexben. Ha olyan partnered van, igazi transztcendentális élményben lehet most részed. Átlépheted saját határaidat, ne csodálkozz, ha arra vágysz, hogy fejest ugorj a szerelembe. A mélység és az intimitás hihetetlen mértéket ölthet. Ez a 3 csillagjegy szinte megszállottá válhat a szerelemben. 

Passionate,Young,Couple,And,Zodiac,Wheel,On,Red,Background.,Sexual
Fotó: Pixel-Shot

 

Bika

Mágikus energiák hatnak rád. Olyan élményben lehet részed, hogy szíved szerint örök hűséget fogadnál. Nyitott vagy a szerelemre, élvezd ki az energiák intenzitását. Egy kicsit rugaszkodj el a földről, add át magad a csábításnak. Többen szeretnének a közeledben lenni, szokatlan a viselkedésed, ragyogsz, sziporkázol, és a középpontba kerülhetsz.  Éld meg a vágyaidat, legyél  vadmacska, engedd meg magadnak az erotikus flörtöt is. 

Oroszlán

Nem teljesen a vadászat ideje ez, bár számodra ez nagyon fontos. Egy kicsit a romantika ragad el, persze a szenvedély és a tűz nem maradhat el. Lételemed a szerelemben a tűz, és nincs ez most sem másképpen. Keresed a fészek melegét is és ha ott megélsz mindent, nem kukucskálsz ki belőle. Hiszen ugyanolyan bűbáj vesz körül,  légy magad is dögös, és lenyűgöző. Persze ezzel nincs gond, varázslatos időszak vár rád. 

Skorpió

A Vénusz a jegyedbe lép, neked most semmi nem szab határt szerelem terén. Olyan hajtóerő uralkodik benned, hogy a partnered igazi meglepetésre számíthat a szexben. Elég végletes érzések tombolnak benned, mindent is akarsz és semmit sem. Igazán elemedben leszel, a csábítás minden eszközét bevetheted. Ha nem vagy párkapcsolatban, akkor ebben az időszakban annyi a másik nemnek. Ellenállhatatlanná válsz, élvezd ki, de legyél figyelmes a partnereddel.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek