EZO

Szerző Erdei Róbert Arnold

Létrehozva: 2024.10.19. 16:00

Szorongást, feszültséget hoz a hétvége négy csillagjegynek – Te köztük vagy?

Sokan október közepén úgy érezhetik, a csillagaikban a hiba, azaz rossz sorsot kaptak az élettől. Pedig pusztán az univerzum tanítani próbálja négy csillagjegy szülöttét, véli lapunk állandó szakértője, mágusa.

Négy csillagjegy szülöttei októberben úgy érezhetik, rájuk járt a rúd mostanában. Pénz, szerelem, karrier terén nem érzik magukat biztonságban, ám Illy Roland Tamás mágus szerint csak egy tanulási időszak kezdődött el náluk. A mágus állítja, hogy a sok megpróbáltatással üzenni próbál az univerzum, csak a jeleket érteni kell és tanulni belőlük. 

csillagjegy
Négy csillagjegy szülöttei nehéz helyzetbe kerülnek  Fotó: KATRIN BOLOVTSOVA /  Pexels (illusztráció)

Leckéztet az univerzum, a csillagjegy nagyon számít 

Ha te is hiszel abban, hogy az ezotéria segíthet eligazodni a mindennapi életben és útmutatót ad, gyakran keresel rá a neten a horoszkópodra. Tamás mágus szerint most keserű lehet, amit ott találsz, hiszen az univerzum tanulságokat tartogat két napon át, amelyekhez rögös úton vezet a felismerés. A szombat és vasárnap (október 19-20) nem lesz könnyű a Bika, a Halak, a Mérleg és Skorpió jegyűeknek, de állítja: megéri kiállni az univerzum próbatételét!

Van, amikor hiába akarunk valamit, az minden oldalról gátolva van, folyamatosan falakba ütközünk. Ilyenkor úgy érezhetjük, minden ellenünk fordult. Ezen a hétvégén ezt most hatványozottan igaz a négy csillagjegy szülötteire. Az égiek ezzel nem büntetni szeretnének, hanem tanítani minket

 – mutatott rá Tamás. 

A mágus szerint sokaknak az univerzum leckéje ez a hétvége  Fotó: Pexels/Pixabay

Érzelmi kavalkád, feszültség

A mágus szerint komoly és nehéz feladat vár a Mérleg jegyűekre. 

Nekik a hétvégi lecke, hogy rájöjjenek, hogyan tudnak a legjobban alkalmazkodni a külső körülményekhez, hogyan legyenek rugalmasabbak. Fontos tanítás számukra, hogy nem a célokat kell megváltoztatni, hanem az odavezető úton kell módosításokat végrehajtani!

 - mondta Tamás.

A Halak jegyűek ellensége a kishitűségük lesz. „Vizsgálják meg, mi az, ami leginkább az útjukban áll abban, amit szeretnének elérni. Könnyen lehet, hogy a saját kishitűségük a sikerük gátja. Mint lehetőség a fejlődésre, mint egy jó kihívás kell most felfogni az akadályokat. Ezt tartsák szem előtt” – figyelmeztetett a mágus.

Tamás szerint a legnehezebb két nap a Bikákra vár szorongást, feszültséget hoz a hétvége. 

Számukra itt az idő az elengedésre. Bármi is áll a lelki békéjük útjában, a sors kezébe kell adják az irányítást – majd az égiek vezetik őt a rögösnek tűnő úton. Az akaratukat akarják kikényszeríteni, és ha így tesznek, csatát nyernek, de háborút vesztenek. Ha új utat jelölnek ki, akkor pozitív dolgokat vonzhatnak az életükbe

 – mutatott rá a mágus.

A Skorpió szülötteit a saját vívódásuk ülteti hullámvasútra. „Ők egyébként is híresek a szélsőségességükről, ami most rossz irány! Ne osszák meg a vívódásukat másokkal, inkább igyekezzenek befelé figyelni, elmélyedni ebben az érzelmi kavalkádban, megértetést társítani a feltörni akaró érzések miértjére, mélyebb okaira” – zárta szavait Illy Roland Tamás.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek