INSIDER

Szerző Erdei Róbert Arnold

Létrehozva: 2024.09.22. 19:00

Ebből tudhatod, hogy elátkoztak - Íme a nagy átok-körkép!

Rátelepszik a lelkedre, átszövi és szétroppantja az életed, és mire észbe kapnál, már késő. Az átok a mágus szerint létezik és korántsem játék. Akit elátkoztak, annak lejtmenetben hullik szét az élete. Ilyen az, amikor fekete mágiával céloznak meg.

Szerző Erdei Róbert Arnold

Átok sújtja a kétszeres olimpiai bajnokot, vagy boszorkányátok teszi tönkre egy pesti nő életét - szinte minden napra jut egy olyan riasztó történet, amely miatt okkal elgondolkodunk – tényleg létezik olyan, hogy átok? Mindenki maga dönti el, hogy hisz-e a spirituális jelenségekben, de egy biztos, a mágus, Illy Roland Tamás szerint ajtóstól ronthat az életünkbe a gonosz, és ha nem ismerjük fel időben a jeleket, az átok miatt akár az életünk foroghat kockán.

átok
Az átok tényleg létezik? Kiderült, milyen fajtái lehetnek! / Képünk illusztráció: KatMoys / Shutterstock

Az átok veszélyes - és halálos?

„Az átok negatív energia, amit célzottan szór ránk boszorkány vagy fekete mágus. Az egész életünket képes szétrombolni! Elég súlyos egészségügyi problémákat is okozhat. Az átok nem csak kívülről telepedhet ránk, hanem mi is becsalogathatjuk, ha folyamatosan negatívan gondolkodunk, vagy a félelem irányítja a tetteinket” – mutatott rá Tamás.

Nemcsak a szellemvilág kísértheti az életünket, hanem a mágus szerint az átok is mérgezheti. De honnan tudjuk, hogy átok ül rajtunk?Az életedben kudarcokat élsz meg, gyakran érzed, hogy teljesen ellene mész a saját sorsodnak és máshogy éled az élet, mint ahogy kellene! Az is egy jel, ha valaki csak egy adott életterületen él meg megmagyarázhatatlan negatív történéseket!” - sorolta Tamás, hozzátéve: a testet is emésztheti az átok, és ha nem veszed észre időben a jeleket, akár az életedbe is kerülhet…

Leterít, felemészt

Olyan betegségek alakulhatnak ki, amelyre ép ésszel, orvosilag nincs magyarázat. 

Gyengeség, állandó negatív gondolkodás is jelezheti, hogy nagy a baj. Ha nem veszik le, az átok öngyilkosságba kergetheti az áldozatát. A rengeteg félelem, tehetetlenség és a sok kudarcélmény a fegyvere az átoknak, ami gyógyíthatatlan betegséget idézhet elő. Az átok így eléri célját, mert belehal, akire rátelepedett!

 - húzta alá a mágus, aki szerint többféle átok létezhet.

Mutatjuk!

  • Generációkon átívelő átok 

Ilyenkor akár évtizedek óta átok sújthatja az egész családot. Ha generációs az átok, akkor visszamenőleg kell végigvinni és megszüntetni, megtalálni az átok okát és feloldani.

  • Személyre szabott átok

Ilyenkor egy személyt vesznek célba az átokkal, az életének egy részét akarják szétrombolni - legyen szó például szerelemről, karrierről.

  • Tapadó átok

Az egyik legaljasabb átokfajta, hiába távolítják el, az átok bumerángként visszatér, nagyon nehéz végleg eltávolítani. A mágus szerint nagyobb „erő” szükséges hozzá, akit egy ilyen átok sanyargat, mert újra és újra visszatért a megátkozotthoz.

  • Szerelmi átok

A verbális átok egy olyan formája, amelyet erős szerelmi csalódás idéz élő. A szerelmi átok nemcsak a sötét varázsló, vagy boszorkány kezei közül szabadulhat el, hanem olyan is előidézheti, akinek semmilyen spirituális képessége nincsen. Ha a szerelem érzelmi tragédiával ér véget, „a szíve összetör”, akkor erős átkot képes szórni – amelyről talán még maga az átokszóró sem tud...

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek