EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.09.23. 12:30

Sorsfordító lesz a szeptember, 3 csillagjegynek költöznie kell

Eljött az ideje a nagy változásnak, ez a 3 csillagjegy szeptemberi költözésre számíthat. Sorsfordító lesz a hónap vége.

Ez az ősz sokunknak nagyobb változást hoz, persze különböző életterületeken. A Plútó nem hagy a régi sémákban, bár előfordulhat, hogy néha visszaesünk a múlt berögződött mintáiba. Sorsfordító eseményekkel érkezik a szeptember vége, az égiek bizony nem hagynak nyugodni. Ez a 3 csillagjegy hamarosan kezdhet dobozolni. Nekik nagy valószínűséggel költözniük kell. Te közéjük tartozol?

Printed,Astrology,Charts,With,Yelow,And,Autumn,Leaves,And,Blueberries
Fotó: Bada1 / Shutterstock

Bika

Régóta szeretnéd eladni a lakásodat? Szeptember végére nagy esélyed van rá. Az univerzum támogat ebben a lépésedben. Add át angyalaidnak a szorongást és aggodalmat, hiszen ebben a kardinális változásban fogják a kezed. Szinte minden rendeződik a folyamat során, a szerződés, a megegyezés, és maga a költözés is könnyen alakul. Egy új élet veszi kezdetét, amiben ismét megtalálod a stabilitást, és szép otthonra lelsz. Ha albérletet keresel, akkor is te lehetsz a hónap nyertese.

Mérleg

Vigyáznak rád az égiek. Költözésed oka egy új munkahely lehet. Nem esel kétségbe, csak annyira hirtelen kell döntened, hogy ez az érzés nem kis nehézséget helyez a vállaidra. Ha sikerül meghozni a döntést, akkor  minden a helyére kerül benned, majd körülötted. Lehet, hogy vidéken kapsz egy szuper ajánlatot, de még a külföldi munka is benne van a pakliban. Merj belevágni egy igazán nagy változásba, főleg, ha a családod is nagyon támogatja. Hallgass a szívedre, de azért légy reális a döntésed meghozatalában.

Bak

Lehet, hogy kellemetlenül érint, és hirtelen kerülsz abba a helyzetbe, hogy dobozolni kezdheted a ruháidat, cuccaidat. Meglepetésszerű változás ez az életedben. Nem biztos, hogy a szeptember végét életed legjobb korszakának érzed. Lehet egy kényszerítő erő, ami kibillent a lelki egyensúlyodból. Annyit jó, ha tudsz előre, hogy mint minden, ez is okkal történik veled. Pár hónap és örömmel gondolsz a változásra, most viszont jó, ha felkötöd a nadrágodat. Hirtelen kell reagálnod erre a helyzetre, és bár még nem látod, de jó lesz a vége.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek