EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.09.27. 14:45

Jegyet váltott a Merkúr, ezekre a csillagjegyekre pénzügyi fellendülés vár

A Merkúr mozgása nagy segítségedre lesz, ha ezekben a csillagjegyekben születtél. Pénzügyi helyzeted javításában segítenek az égiek. Vajon te is a szerencsések közé tartozol?

A Merkúr elhagyta uralmi helyzetét a Szűzben, és 26-án átlépett a Mérleg jegyébe. Páratlan lehetőség ez a kommunikációra, tanulásra és a pénzügyek fellendítésére. Hasznos a gyakorlati megvalósulásokban, sikeres megbeszélések jönnek létre. Tágul a látókör és néhány csillagjegy pénzt vonzhat be az életébe.  Minden pozitív megerősítés hasznos a következő időszakban. És most megtudhatod, kik a szerencsések. 

Young,Adult,Woman,Examines,Hungarian,Forint,Banknotes,In,A,Cozy
Egyes csillagjegyeknek pénz áll a házhoz  Fotó: Krakenimages.com

Bika

A gyors és hirtelen változások után sikerült tudatosítanod magadban, hogy a változás lehet szép és jó is. Maga az élet is folytonos változás. Így a folyamat elkerülhetetlen. Add át magad az áramlásnak, mert most is jó helyre visz, nagy változásokat hoznak az energiák számodra és ez nagyobb pénzt is hoz a házhoz. Igazán jól fog jönni ez a plusz, hiszen így másoknak is többet adhatsz, és ez téged boldogít. Természetesen a saját álmaid is legyenek a szemed előtt. A pénz jó dolog, ezt te is tudod, támogatja az életed, és könnyedséget hoz.

Mérleg

A Merkúr a csillagjegyeben jár, így egészen biztos, hogy végre sikerül kiállni magadért, és remek szerződést vagy egyezséget  köthetsz. Nincs okod panaszra, mert a bolygók gondoskodnak rólad és a szükséges dolgokon túl még luxus cikkeket is megvehetsz. Persze kérdés, mire is vágysz valójában. Lényeg, hogy lesz mit a tejbe aprítanod. Kiegyensúlyozott időszak ez az életedben, nemcsak anyagi téren. 

Skorpió

A Vénusz a jegyedben jár, így ismét tervezhetsz hosszú távra. Jó, ha tudod: megérdemled, hogy érzelmileg, lelkileg és pénzügyileg is kiegyensúlyozottá válj. Fellendül az életedben a pénz körforgása, bátran és tudatosan költs, főleg jó célokra, és a vágyaidra, az égiek mindenben támogatnak, így a bevételeidre sem lesz panasz. 

Halak

Bár előfordult, hogy bizonytalan voltál, de érezhetően nagyobb lendülettel indulsz neki a hónap végének. Biztosabb lábakon állsz végre, tudod, merre van az irány , amerre haladni kívánsz. Légy türelmes magaddal, így az isteni terv tisztán kibontakozik számodra. Hamarosan bizonyítéka is lesz annak, hogy jól döntöttél: a hónap végére olyan hírt kapsz, ami a pénzügyeidre nagy hatással lesz. Egy üzleti terved nem csak álom marad. De az is lehet, hogy egy pénzügyi befektetésed beérik.  

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek