EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.09.24. 17:30

3 csillagjegy, akik képtelenek titkot tartani, jobb ha óvatos vagy velük

Figyelj oda, kinek mit mondasz, mert vannak emberek, akik nem tudják tartani a szájukat! Legfőképpen erre a 3 csillagjegyre ügyelj, mert náluk egészen biztos nincs jó helyen a legbelsőbb titkod.

Az emberek nagy része pletykás. Ez nem kérdés. De közülük is akadnak, akik képtelenek titkot tartani. Folyton figyelik, mi történik a szomszédban, vagy hallgatják ki, mit mondott kinek és mikor. Információkat gyűjtenek, így jó, ha az esetükben nem mesélsz el magadról mindent. Nem hagyod magad bevonni a mások titkos és átfestett történetébe. Óvakodj ettől a 3 csillagjegytől, ha nem szeretnéd, hogy a rejtett dolgaid kiderüljenek. Ne ossz meg velük mindent. Kik ők? Most megtudhatod. 

Business,Women,Gossiping,In,Office
Fotó: KOTOIMAGES /  Shutterstock

Ikrek

Igazi pletykafészek az Ikrek jegy szülöttje. Bár egyáltalán nem rosszindulatú, de elég figyelmetlen. Imád beszélni, folyton csacsog, nem véletlenül. Uralkodó bolygója a Merkúr, ami a kommunikációért és a gondolatokért felel. Az is előfordul, hogy egy egyszerű beszélgetés kapcsán is képes hirtelen valaki másról beszélni. Sokszor még a sztorit is kiszínezi. Nagyon szereti a bizalmas helyzeteket, és a bennfentes szerepeket. Nagyon jó a kommunikációs készsége, de óvakodj tőle, mert sokszor észrevétlen beleránt a pletykába. Ne mesélj el olyat titkot magadról, amit bizony másnak kifecseghet. 

Szűz

A Szűz uralkodó bolygója szintén a Merkúr. Igazi pletykafészek. Szereti beleártani magát mások életébe. Folyton információkat gyűjt. De a saját szűrőjén keresztül nézi a világot és értelmezi azt. Így mire továbbadja másoknak, teljesen átírja a történetet. Néha jobbra, de előfordulhat, hogy rosszabbra is. Ne vedd komolyan, amit tőle hallasz pletykát, de legalább néz utána, ha fontos számodra. Ha nagyon zavar, akkor hívd fel a figyelmét arra, hogy éppen olyanról alkot véleményt, aki nincs is jelen. Neki se mesélj el olyat magadról, amit nem szeretnél visszahallani később, teljesen új köntösben.

Nyilas

A csillagjegyek közül a legnagyobb filozófus. Az igazság érdekli, de a tényeket nem mindig veszi figyelembe. Mindent és mindenkiről tudni akar. Tele van energiával, igen karizmatikus. Történeteket nagyon jól meséli el, ezért sokan szeretik őt hallgatni. Bár elég drámaian felnagyít mindent, majdnem a hihetetlen szintre. A saját titkaidat őrizd meg magadnak, ha vele beszélgetsz. De ha bármit megtud rólad, és továbbadja másnak, ha az kiderül, utána igen érthetetlen módon szereti kimosni magát a helyzetből. Ebben nem igazán profi. Képes megesküdni arra, hogy tőle senki semmit nem tud. 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek