Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
EZO

Szerző

Létrehozva: 2024.09.15.

3 csillagjegy, akinek a leginkább szüksége van az őrangyalára

Hogy kik ők? Csillagjegyük alapján leplezzük le a titkot!

Mindannyiunk életében elérkezik egyszer egy pillanat, amikor azt érezzük, egyedül nem megy, segítségre, támogatásra van szükségünk, valami láthatatlan erőre, ami segít egyengetni az utunkat, mert az rögösebbnek bizonyul, mint reméltük. Ilyenkor hívjuk segítségül az őrangyalunkat, aki az élet minden területén kínálhat számunkra megoldást. Van, aki anyagi nehézségekkel küzd, mást a szívügyek gondja sújtja, megint más egyszerűen nem találja a helyét. Vannak azonban csillagjegyek, akiknek mintha sűrűbben lenne szükségük erre a láthatatlan, túlvilági segítségre – vagy máséra. Mutatjuk, kik is ők.

angyal
Van, hogy az őrangyalunk segítségére szorulunk. Egyes csillagjegyek azonban sokkal többször szólítják őket, mint mások  Fotó: Pexels

Ez a három csillagjegy függ leginkább az őrangyalától

Halak

Az álmodozó halak gyakorta érzi úgy: az egész világ súlya az ő vállát nyomja, és ebbe a teherbe ő belerokkan. E jegyet az érzékenység jellemzi, aminek köszönhetően könnyedén magába szívja, magáévá teszi a körülötte lévők érzelmeit, ami azonban emiatt túl is telíti őt. Uralkodó bolygója a spirituális Neptunusz, így aligha meglepő, hogy a Halak gyakrabban fordul az ezotériához, a láthatatlan erőkhöz segítségért, mint mások.

Rák

A gondoskodó Rák mély érzéseiről ismert. A Hold uralja, így könnyedén átveszi mások érzelmeit, mások hangulatát, ami egy idő után egyszerűen túl sok lesz a számára. A Rákok kiváltképp akkor keresik az őrangyaluk segítségét, ha az érzelmek tengerén kell vitorlázniuk, és leggyakrabban abban kérik a segítségüket, hogy ne sérüljenek. Akár veszteség érje őket, akár bizonytalan helyzetbe kerüljenek, e jegy szülöttei előszeretettel hívják segítségül a láthatatlan angyalszárnyakat útmutatásért és megnyugtatásért.

Szűz

Azt hihetnénk, hogy az analitikus, minden egyes részletet kielemző Szűznek nincs szüksége spirituális segítőtársra, ám nagyot tévednénk! Mivel uralkodó bolygójuk a kommunikációért felelős Merkúr, e jegy szülöttei minden pillanatban gondolkodnak, terveznek, elemeznek és túlelemeznek. Emiatt olyan stressz, olyan feszültség gyülemlik fel bennük, ha valami nem a terveik szerint alakul, hogy csak egy angyali segítővel tudnak békére lelni zajos elméjükben.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek