Létrehozva: 2021.10.14.

Megérkezett a horoszkópod, nem lesz egyszerű a hétvége

A bolygók most összecsapnak, de lássuk neked mit tartogat a következő pár nap.

Kos: (március 21. – április 20.)

Ma a mértékletesség megtalálása jelenti a legnagyobb kihívást. Kiválasztani azt az arany középutat, ami még előre visz, és nem is dönt össze mindent. Apró lépésekkel, céltudatosan haladjon előre, ahelyett, hogy forrófejűen és meggondolatlanul cselekedne. Ez az igazi próbatétel most az ön számára.

Bika: (április 21. – május 20.)

Sok energiával rendelkezik, ezért érdemes kihasználnia, hogy képes több és nívósabb munkára is. Vegye előre a nehezebb, aprólékosabb feladatokat, amelyeket általában halogatni szokott. Rájöhet arra, hogy miként lehetne sokkal hatékonyabb, hogyan végezhetné el gyorsabban a feladatait.

Ikrek: (május 21. – június 21.)

Ha ön vezetői munkakörben dolgozik, akkor figyeljen ma jobban arra, hogyan bánik a csapatával, mert hajlamosabb lehet kissé keményebben bánni velük. Próbáljon megértőbb lenni, amennyiben gond merülne fel, és egy vezetőhöz méltó módon őrizze meg a higgadtságát minden körülmények között.

Rák: (június 22. – július 22.)

Mostanában kifejezetten jellemző önre a kitartás. Csak a saját erejére támaszkodik, ezért rendszerint egyedül végzi a feladatait. Vonzzák a kihívások, kétesélyes megbízatások. Ugyanakkor nagyon fontos lenne, ha nyitna egy kicsit a külvilág felé, és a határozott elképzelései mellett képes lenne befogadni mások javaslatát.

Oroszlán: (július 23. – augusztus 23.)

Egyre kevésbé tudja tolerálni azt, ha mások beleszólnak a dolgaiba. Mi sem érthetőbb ennél, meg kell tanulnia kiállni az elképzelései mellett, de mindig legyen óvatos az önkifejezéssel. Az érzéseit olyan módon is kinyilváníthatja mások felé, hogy ne érezzenek haragot vagy ellenszenvet az ön részéről.

Szűz: (augusztus 24.- szeptember 23.)

A csillagoknak hála, nemcsak a jó, hanem a rossz is elmúlik egyszer. Ma mindent sokkal derűsebbnek lát, elviselhetőbbnek. Ismét tele van ötletekkel, melyek most nem feltétlenül magvas gondolatokban fognak testet ölteni, de a későbbiek folyamán mindenképpen használható elképzelések lesznek.

Mérleg: (szeptember 24. – október 23.)

Önmagával szemben ne állítsa olyan magasra az elvárásait. Foglalkozzon kevesebb dologgal és eredményesebb lesz a napja. Ha unottnak érzi magát, gondoskodjon arról, hogy tartalmasan teljenek az órák. Szervezzen programokat, találkozókat szeretteivel vagy barátaival. Kerülje ma a vitás helyzeteket.

Skorpió: (október 24. – november 22.)

Sokszor eszébe jutott már, hogy miért pont ezt az utat választotta önnek a sors. Talán azért, mert ön többet bír az átlagnál, vagy azért, mert többre hivatott annál, hogy átlagos napjai legyenek. Az élet olyan tudással ajándékozta meg, amire többször szüksége lehet még az elkövetkezendő időkben. Óvakodjon a flörtöktől.

Nyilas: (november 23. – december 21.)

Tárgyalás, vásárlás, megbeszélés alatt most sokkal többre megy, ha képes a hivatalos hangnemről egy személyesebb megszólításra váltani. A barátságos hozzáállás sok kiskaput megnyithat ön előtt, érdemesebb ezt választania a támadó fellépés helyett. Tanuljon meg barátságosan ellentmondani, hogy célt érhessen.

Bak: (december 22. – január 20.)

Meglepő fordulat is történhet a kapcsolatában, ami örömmel tölti majd el. Ott van, ahol lennie kell, ezért élvezze ki minden percét. Igyekezzen minél több időt tölteni a családja körében, az a béke és nyugalom szigete, ahová bármikor visszavonulhat, pihenhet, kikapcsolódhat és feltöltődhet.

Vízöntő: (január 22. – február 19.)

Kénytelen lesz elfogadnia a tényt, hogy ma nem tud nagy dolgokat véghezvinni, de azt viszont megtapasztalhatja, milyen érzés úgy lefeküdni, hogy valakivel jó dolgot tett. Ön olyan ember, akire szívesen gondolnak mások, alkalomról alkalomra bizonyítja, hogy minden esetben lehet számítani önre.

Halak: (február 20. – március 20.)

Új ötletek keringhetnek a fejében költözést, lakásfelújítást vagy takarékosságot érintően. Építgesse a kapcsolatait, újítsa fel szünetelő ismeretségeit, mert ezeknek nagy hasznát veheti akkor, ha rászánja magát a döntésre. Kis időbe fog telni, amíg kedvesét vagy családját meg tudja győzni ez elképzeléseiről.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Most a lengyel külügyminiszter sokkolja a világot

origo.hu

Újabb felkavaró részletek a bőnyi iskolában történt késelésről

borsonline.hu

Négy éve hunyt el az ország Lópici Gáspárja: így néz ki most a horrorház

magyarnemzet.hu

Orosz–ukrán háború: Őszintén vallott az ukrán miniszter a súlyos helyzetről

ripost.hu

Ezt nem látták jönni: ledöbbentek Majka legújabb dalán a rajongói

magyarnemzet.hu

Ő a Liverpool legönzőbb játékosa a klub legendája szerint

mindmegette.hu

Figyelmeztet a szakember: nem mindig jó döntés air fryerben sütni-főzni

ripost.hu

3 csillagjegynek májusban furcsa üzenetet küld az őrangyala

ripost.hu

Házasság első látásra: Egy év után vajon együtt van Enikő és Peti?

ripost.hu

Ennek a 3 csillagjegynek óriási szerencsét hoz a hétvégi csillaghullás

travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Akiknek végtelen a türelme: ez a négy csillagjegy sosem jön ki a sodrából

EZO

Ennek a 3 csillagjegynek óriási szerencsét hoz a hétvégi csillaghullás

EZO

Közbelép az univerzum, 3 csillagjegyre rátalál az örökké tartó szerelem!

EZO

Íme a négy legintelligensebb csillagjegy – Te köztük vagy?

EZO

3 csillagjegynek májusban furcsa üzenetet küld az őrangyala

EZO

Ez a 4 csillagjegy mindent túlgondol. Te köztük vagy?

EZO

Erre a 4 csillagjegyre most rendkívüli szerencse fog rátalálni