Létrehozva: 2021.05.28.

Megérkezett a hétvégi horoszkópod, a fordulat nem marad el!

Lássuk, mit ígérnek a csillagok!

Kos: (március 21. – április 20.)

A kreativitás és függetlenség most mindennél fontosabb lehet az ön számára. Munkájában nagy és pozitív változást hozhat a következő időszak. Alkosson minél többet és ne gondolkodjon túl sokat. Munkatársai acsarkodását egyáltalán nem érti, hiszen nem adott rá okot, ráadásul ők sem hibátlanok.

Bika: (április 21. – május 20.)

Optimizmussal vág bele a napba, és minden oka meg is van rá. Ma sok olyan dolgot elintézhet, amit eddig halogatott, vagy amire nem talált megoldást. Az élet most tálcán kínálja a lehetőségeket. Ha olyan dologra kérik, amelyet nem szívesen tenne meg, határozottan mondjon nemet.

Ikrek: (május 21. – június 21.)

Ahhoz, hogy sikeres legyen, rendet kell teremtenie maga körül. Néhány kevésbé fontos, energiát emésztő dologról mondjon le. A kapcsolatát új alapokra is helyezheti, ha most a partnere érdekeit tartja szem előtt, és támogatja őt. Amennyiben szülő, megtörténhet, hogy gyermeke más jövőképet lát maga előtt, mint ön.

Rák: (június 22. – július 22.)

Akkor cselekszik helyesen, ha segít azoknak, akik rászorulnak, és ezen elsősorban nem anyagi segítséget kell érteni. Sokszor egy vigasztaló, kedves szó sokkal többet segít, mint a pénz. A hét utolsó napjai már csendesebbnek ígérkeznek, főleg ha olyan programot szervez, amely tényleg kikapcsolja.

Oroszlán: (július 23. – augusztus 23.)

Nehézségekkel teli csütörtök vár ma az Oroszlánokra, és sajnos most a kollégák segítségére sem számíthat. Ha intelligens módon áll a dolgokhoz, tulajdonképpen a kialakulóban lévő helyzetek nagy százalékát kiküszöbölheti. Már ön is rájött arra, hogy egy kis megértéssel sokkal több mindent elérhet.

Szűz: (augusztus 24.- szeptember 23.)

Kicsit feszültebb időszaka lehet, talán azért, mert túlzottan mozgalmas napjai vannak. Ma apróbb konfliktusai lehetnek a kedvesével, vagy a főnökével, esetleg mindkettővel. Ezek inkább érzelmi alapú zűrök, amiket kellő higgadtsággal, és nagyvonalúsággal kezelhet.

Mérleg: (szeptember 24. – október 23.)

Annyi mindent kell elintéznie, hogy csak lemondóan legyint. Pedig csak egy kis elszánás kéne, hogy hozzálásson a teendőihez. Sokan azt hihetik, hogy képtelen bármit is végigvinni, sikeresen megoldani, de ez nem így van. Tény, hogy nem dicsekszik, de a munkája mindig eredményes.

Skorpió: (október 24. – november 22.)

Remek gondolat fogalmazódik meg önben, de nem tudja, hogyan lehetne kivitelezni. Kérjen segítséget, hiszen ezzel az üggyel a környezete is azonosulni tud. Ha értékes vagy értékálló dolgot kíván vásárolni, előbb kérjen tanácsot egy olyan szakértőtől, aki hozzáértő. Anyagi biztonsága jelenleg nagyon fontos.

Nyilas: (november 23. – december 21.)

Új lehetőséget kínál a sors, de csak próbatételek teljesítése után tudja azokat valóra váltani. Elképzelhető, hogy olyan helyzetekbe próbálják bevonni, amelyekben ütköznie kell, és óhatatlanul megsérthet másokat. Csak önön múlik, hogyan dönt, és mennyire engedi, hogy a fejére nőjön az ügy.

Bak: (december 22. – január 20.)

Komoly elhatározásra juthat, ami a közeljövőben az otthonát is érinteni fogja. Ehhez szüksége lesz persze némi pénzre. Most jó úton halad afelé, hogy ehhez a szerencséjét is megalapozza. Próbálja meg tartani magát a napi rutinjához, még akkor is, ha ehhez semmi kedve és inkább a hobbijának szentelné a napját.

Vízöntő: (január 22. – február 19.)

Rengeteg energiája van, olyan ambíciók és célok foglalkoztatják, amelyekből tanulhat és tovább képezheti magát. Alkalma adódhat arra, hogy olyasmit valósítson meg, amire régóta vágyott, de ehhez kitartás is szükséges. Kapcsolatok bővítésére is alkalmas ez az időszak, ne szégyenlősködjön.

Halak: (február 20. – március 20.)

Ez a bolygóállás jókedvet hozhat. Mutassa ki örömét, boldogságát, ezzel másoknak is mosolyt csal az arcára. Talán még a munkatársai is központi szerepet kaphatnak ma az életében. Kollégáival a szokásosnál nagyobb összhangban tud együtt dolgozni, és ez a családi együttlétekre is igaz lesz egész júniusban.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Félelmetes katonai szövetség jött létre a NATO ellen

origo.hu

Lázár János szerint Szentkirályi Alexandra képes rendet tenni Budapesten

borsonline.hu

Négy éve hunyt el az ország Lópici Gáspárja: így néz ki most a horrorház

magyarnemzet.hu

A magyar válogatott futballista Mercedesét Francesco Totti elcsente és megjavíttatta

ripost.hu

"Élettelenül fekszik" - Elhunyt a profi sportoló kisbabája, szívszaggató sorokkal búcsúzik

hirtv.hu

Most éppen a Jobbik tyúkszemére lépett Magyar Péter

origo.hu

Családja legnagyobb félelméről beszélt Tóth Gabi

astronet.hu

A Vénusz a Bikába lép, a Mars a Kosba: ez a nagy egymásra találások ideje

ripost.hu

Ezt nem látták jönni: ledöbbentek Majka legújabb dalán a rajongói

ripost.hu

Roppanós koviubi 3 nap alatt, mutatjuk a tökéletes receptet

ripost.hu

Nagy baj történt a Pilisben, ezekben a percekben mentenek

travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Akiknek végtelen a türelme: ez a négy csillagjegy sosem jön ki a sodrából

EZO

Ennek a 3 csillagjegynek óriási szerencsét hoz a hétvégi csillaghullás

EZO

Közbelép az univerzum, 3 csillagjegyre rátalál az örökké tartó szerelem!

EZO

Íme a négy legintelligensebb csillagjegy – Te köztük vagy?

EZO

3 csillagjegynek májusban furcsa üzenetet küld az őrangyala

EZO

Ez a 4 csillagjegy mindent túlgondol. Te köztük vagy?

EZO

Erre a 4 csillagjegyre most rendkívüli szerencse fog rátalálni