A Nemzeti Összetartozás Napja: Ez ad erőt a magyarságnak!

POLITIK
2 éve

Veszélyes játék: Így manipulálnak másokat a különböző csillagjegyek

Néha észre sem vesszük, hogyan befolyásol bennünket a párunk. Pedig könnyen előfordulhat, hogy szándékosan alakít úgy bizonyos helyzeteket, hogy azzal magának kedvezzen. Ez a viselkedés különösen bántó, ha közben fájdalmat is okoz. Kevesen tudják, de a csillagjegy biztosan elárulja, hogy kitől kell igazán tartani.

Nem kell ahhoz nárcisztikus hajlam, hogy néha megpróbáljuk fű alatt rákényszeríteni a többieket, hogy azt tegyék, amit szeretnénk. De vajon a manipuláció milyen fogásait képesek bevetni az egyes csillagjegyek? Lássuk a trükkjeiket!

Minden csillagjegy máshogyan él a manipuláció eszközeivel
Fotó: Pixabay.com

Kos: addig nem adja fel, amíg nem lesz igaza

A Kos manipulatív trükkje a kitartása: egyszerűen nem adja fel, amíg nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy szeretné, és egy kicsit sem fél attól, hogy nyomulósnak tartják. Kedves, de egyszerűen nem hagyja magát lerázni, amíg minden úgy nem lesz, ahogy akarja.

Bika: a manipuláció kedvéért sajnáltatja magát

A Bika eljátssza az áldozatot, megríkat, és úgy néz rád, mint a kivert kutya, csak csináld azt, amit szeretne. Jó, ha tudod, hogy az állatöv legerősebb jegyéről van szó, így, ha egy Bika jegyű ember áldozat-szerepben tűnik fel, az nem más, mint manipuláció.

Ikrek: nem mindig mond igazat

Az Ikrek jegyű ember számára jegyéhez méltóan a kommunikáció a manipuláció eszköze. Szereti kicsit meghajlítani a valóságot – más szóval hazudik, mint a vízfolyás. Ráadásul meg is tudja indokolni, hiszen mindez csak a nagyobb jó érdekében történik, legalábbis szerinte. Ha igent mond valamire, még egyáltalán nem biztos, hogy meg is fogja csinálni! Tőled persze elvárja, hogy tartsd be az ígéretedet!

A Rák jegyű ember hajlamos felnagyítani az eseményeket
Fotó: Pixabay.com

Rák: a manipuláció katasztrófa-turistája

Ha a Rák jegyű ember el akar érni valamit, akkor felnagyítja az eseményeket, és a bolhából is elefántot csinál. Ő nem egyszerűen szomorú egy szakítás miatt, hanem tönkremegy bele, és biztos benne, hogy soha, senkinek nem fog kelleni. Természetesen mindezt úgy teszi, hogy te felelősnek érezd magad azért, hogy legalább egy kicsit jobban érezze magát.

Oroszlán: vigyázz, ha visszafogja az egóját!

Az Oroszlán a nagyra nőtt egóját is képes visszafogni a manipuláció kedvéért. Ha olyat tesz, ami neki nyereség, a másiknak pedig veszteség, és eljátssza, hogy ez mindenkinek jó, akkor érdemes gyanakodnod, hogy valami nincs rendben.

Szűz: a passzív-agresszív manipuláció mestere

A Szűz nem mondja ki egyenesen, mit szeretne, csak célozgat, megsértődik, hogy a másik azt gondolja: voltaképpen a saját ötlete nyomán teljesíti a kívánságát.

Mérleg: adja az ártatlant

Úgy tesz, mintha nem tudna valamit megcsinálni, hogy rávegyen másokat: csinálják meg helyette a feladatot. Néha a bájos, csábító személyiségvonásait is bedobja, ha pedig rápirítasz, úgy tesz, mint aki nem is tudja, miről beszélsz.

Skorpió: elvárja a hűséget

A Skorpió szemében a legnagyobb árulás, ha nem tartasz ki mellette. A hűségedet pedig mivel is bizonyíthatnád jobban, mint azzal, ha azt teszed, amit szeretne? A manipuláció jegyében elvárja a feltétlen hűséget, és nyilvánosan ejt, ha mégis csalódna benned.

Nyilas: túl kedves hozzád

Ha akar valamit tőled, a szokottnál is nyájasabb lesz. Ha szinte bombáz a figyelmességével, akkor figyelj, mit szeretne cserébe. Úgy tesz, mintha nem várna viszonzást, pedig valójában nagyon is vár egy szívességre.

A Bak jegyűek szívesen irányítanak – arra, amerre nekik jó
Fotó: Pixabay.com

Bak: hülyét csinál a többiekből

A tudása és a profizmusa verhetetlen, így a manipuláció eszközeként azt érezteti veled, hogy teljesen tudatlan vagy, és irányításra van szükséged. Ő pedig szívesen irányít – arra, amerre neki a legjobb. Arra viszont nem számít, hogy valaki hasonló akaraterővel és kompetenciával mondjon neki nemet.

Vízöntő: a manipuláció kedvéért elhagyja a fedélzetet

A Vízöntő egyik pillanatban még ott van veled, de két perccel később már az üzeneteidre sem válaszol. Később újra megjelenik, de csak akkor, amikor már bármit megtennél, hogy újra jelentkezzen. És persze ilyenkor azonnal benyújtja a számlát.

Halak: nem vállalja a felelősséget

A Halak jegyű emberrel csak úgy megtörténnek a dolgok, nem szereti vállalni értük a felelősséget. Ő csak élte az életét, lehet, hogy kicsit elmélázott, de ami történt, az biztosan nem az ő hibája. De talán segíthetsz helyrehozni, ha azt csinálod, amit szeretne.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ettől az ukrán bejelentéstől félt mindenki

origo.hu

Lenge öltözetben fotózták Király Viktor feleségét

metropol.hu

Megszólalt a szakérő: ezt élhette át Suhajda Szilárd az utolsó percekben

hirtv.hu

A nemzeti összetartozás napjáról emlékezett meg Orbán Viktor

ripost.hu

Ezt nem teszi zsebre: Dopeman csúnyán beszólt ByeAlex-nek

vg.hu

Pénzesőt jelentett be Nagy István

origo.hu

Jet skivel száguldozott a terhes Vasvári Vivien - videó

ripost.hu

Alig takarta valami Tóth Andi bájait

ripost.hu

Nagy a baj, rossz hír érkezett a börtönbe zárt Galambos Lajcsiról

ripost.hu

Ledobta a melltartót a háromgyermekes színésznő: félmeztelenül pózolt

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Ez már biztos: nekik lesz legszerencsésebb a június

EZO

Ennek a három csillagjegynek sorsszerű fordulatot hoz ma az Oroszlánba lépő Vénusz

EZO

Ennek a három csillagjegynek pénz hullik az ölébe nyáron

EZO

4 csillagjegy, akiket óriási szerencse ér idén nyáron

EZO

Tízmilliószoros nap van, ennek a három csillagjegynek óriási szerencsét hoz

EZO

Ennek a három csillagjegynek vad kalandot, kacér szeretőt hozhat a Nyilas telihold

EZO

Heti horoszkóp: a Nyilas és a Szűz kemény leckét kap, a Bak mindent boríthat

EZO

Négy csillagjegy, akinek nagy fordulatot ígér a pünkösdi hétvége