EZO

Ez a 3 csillagjegy időzített bomba: Jól gondold át, kezdesz-e velük!

Vonzók, jó a közelükben lenni, jó szeretők; mégis, egy idő után mintha leszívnák az ember energiáját. Nem csoda: ezek a nárcisztikus csillagjegyek valósággal csapdába csalják a partnerüket...
  • Szerző:

Szembe kell nézni a ténnyel: igenis vannak narcisztikus csillagjegyek. Bármilyen vonzók is elsőre, a horoszkóp alapján e három jegy közül ki a legtöbb ilyen ember. Ezért érdemes figyelni az intő jeleket, ha velük kezdesz randizni: hiszen egy narcisztikus partner évekre lenullázhatja az önbizalmadat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nárcisztikus 02

Elsőre senki nem gondolná, hogy narcisztikus hajlamaik vannak. Fotó: Pixabay.com

Ezek az emberek ugyanis eleinte igencsak csábítóak és sármosak, nagyon tudják, hogyan kell az ujjaik köré csavarni a másik nemet; de amikor már úgy érzik, az övék a partner, elszabadul a pokol. Mindenben igazuk van, soha nem figyelnek a másik fél igényeire, és minden apró-cseprő dologból képesek veszekedést szítani, hogy éreztessék a hatalmukat. A partnerük pedig sokszor csak akkor veszi észre, hogy baj van, amikor már úgy érzi, minden önbizalma és életereje elhagyta. Mutatjuk, melyik ez a három csillagjegy!

Fotó: Pixabay.com

A bikának mindig igaza van, és soha nem tehet semmiről. Hajlamos keményen hinni benne, hogy sokkal értékesebb, mint mások, és többet érdemel, mint a körülötte élők; pusztán azért, mert méltóbb rá. Sokszor azzal erősíti az egoját, hogy másokat megaláz; leggyakrabban a párját. Hihetetlen dühös lesz, ha valami nem úgy történik, ahogy ő akarta. Bármilyen vita adódik, abban csakis neki lehet igaza; ha pedig valami rossz történik, mindig valaki más a hibás. Mellette persze kedves, mézesmázos, és képes körmönfont technikákkal rávenni olyasmire is a partnerét, amit az valójában nem is akart.

Fotó: Pixabay.com

Az oroszlán imádja önmagát, és biztos benne, hogy a világ körülötte forog. Nagyon magabiztos, így nem véletlen, hogy ha valakit meg akar szerezni, pillanatok alatt az ujja köré csavarja. Ám míg a baráti társaság és a kollégák egy vidám, társasági embernek ismerik, addig otthon megmutatja a valódi arcát: a partnerét alsóbbrendűként kezeli, képtelen az együttérzésre, és ha el akar érni valamit, mindenáron keresztülviszi. Még akkor is, ha a párját ezzel komolyan megbántja. Ha valamin vita kerekedik, mindig önmagát hozza ki áldozatként.

Fotó: Pixabay.com

A skorpió bár alapvetően nem narcisztikus, ha megsértik, kegyetlen bosszút áll: és nem érdekli, ha megbánt közben olyat is, aki teljesen ártatlan. Márpedig gyakran előfordul, hogy sértve érzi magát, hiszen hajlamos úgy hinni, mindenben ő a legjobb, és az első helyen kell álljon. Emiatt nem is áll szóba akárkivel, a társaságát ki kell érdemelni. Mivel mindig győzni akar, mindent matematikai pontossággal kiszámol: nem csupán azt, hogy a vágyott célért mit kell tennie, de azt is, hogy ki hátráltatja benne. Ha ez a partnere, akkor minden szívfájdalom nélkül megkeseríti az életét, és a lehető legkegyetlenebb módon szabadul meg tőle.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?