ÚTISÚGÓ

Új, egyedülálló élmény Hajdúszoboszlón

Idén nyáron még jobban felpörög az élet Hajdúszoboszlón, mert szeptember 8-ig minden nap várja látogatóit a 35 méter magas Hajdúszoboszló Óriáskerék.
  • Szerző: RIPOST

 Keresd meg fentről a legjobb helyet a strandon!

Egyedülálló fényjátékával és lélegzetelállító panorámájával igazi kuriózum az idén először, az alföldi fürdőparadicsomban  is felállított Hajdúszoboszló Óriáskerék, mely az elmúlt hónapokban Gyulán, valamint Kiskunfélegyházán aratott óriási sikereket a helyiek, illetve a turisták körében. A siker nem véletlen, hiszen a 35 méter magas szerkezetről varázslatos panoráma tárul a pörögni vágyók szeme elé.

Eddig a keleti-főcsatorna, valamint a halastavak madártávlatból történő megtekintése csupán drónfelvételek, vagy sétarepülés alkalmával volt lehetséges, azonban idén nyáron az óriáskeréknek köszönhetően annak sem kell lemondania erről az élményről, aki nem rendelkezik drónnal, vagy fél a repüléstől.

Jó időben ellátni egészen a debreceni Nagytemplomig, de elképesztő látványt nyújt az óriáskerék alatt elterülő fürdőkomplexum, vagy a városi erődfal maradványa is. Az óriáskerék elég lassan forog ahhoz, hogy a plexifalakkal ellátott kabinokból csodálatos fotók készülhessenek a város nevezetességeiről. Aki egy jó távcsővel érkezik, akár a Hortobágyi Nemzeti parkban legelésző szürke marhákat is meglesheti.Bővebb információ

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?