ÉLETMÓDI

6 nap Dubai Budapestről 67.180 Ft-ért, repülőjeggyel, szállással együtt!

Gondoltad volna? A mesterséges szigetek, a pompás felhőkarcolók és a fényûzés első számú hazája már nem elérhetetlen úti cél! Ne hagyd ki ezt a szuper ajánlatot!
  • Szerző: Ripost

Dubaiban mindössze két évszak van, a tél és a nyár. A durva nyárnak pont októberben van vége, tehát ilyenkor már nincs tikkasztó, sokszor 50 fok körüli hőség:

kellemes tél jön, ami olyan, mint nálunk a tökéletes nyár!

Számtalan érdekesség, látnivaló akad Dubaiban! Itt található a világ négy hétcsillagos szállodáinak egyike, a Burj al-Arab. A tengerparton fekvő szállodát Stand Up Paddle segítségével a víz felől is körbenézheted!

Akár onnan is jól látható a világ legmagasabb épülete, a 823 méteres Burj Khalifa, mely tövében egy gigantikus szökőkút zenére lövi fel 150 méter magasságba a víznyalábokat.

Dubaiban Te is gazdagnak érezheted magad a plázákat járva, ahol, ha kedved szottyan, akár síelhetsz is egyet! Mindez a sivatag közepén felhúzott luxusvárosban...

Legolcsóbb időpont október 6-11 a WizzAir honlapján,

a Wizz Discount Club tagsággal rendelkezőknek 44.180 forint, a nem klubtagoknak 49.980 forint!

Szállások 23.000 Ft-tól fejenként! Foglalásért kattints ide!

Kihagyhatatlan program: Desert Safari, amelyen kipróbálhatod a homokdeszkázást (Sand Boarding), fotózkodhatsz arab jelmezben, este élő show szórakoztat, emellett hennafestésre is van lehetőség. Arab tea/kávé, üdítők, vacsora mind az árban, amely 6000 Ft/fő. Foglalásért kattints ide!

 

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?