ÉLETMÓDI

Valójában erre vágynak a férfiak egy házasságban

Még ma is rengetegen úgy gondolják, hogy a férjnek elég annyi a boldogsághoz, ha van finom meleg étel, rendezett otthon, no meg kielégítő és rendszeres szex. Pedig valójában sokkal többre vágynak – csak viszonylag ritkán beszélnek róla.
  • Szerző: Ripost

Tény, hogy a férfiak szexuális étvágya sokkal nagyobb, mint a nőké, mint ahogy az is, hogy sokkal ritkábban borulnak ki. De egy felmérés során kiderült, hogy ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy nincsenek olyan igényeik egy házasságban, amik az érzelmekről szólnak.

Fotó: Profimedia

1. Szeretik, ha vágynak rájuk

A férjek imádják, ha a feleségük nyilvános helyen megfogja a kezüket, a vállukra hajtja a fejét, vagy akár otthon apró érintésekkel, vágyakozó pillantásokkal adja a tudtukra, hogy még nem hűlt ki a szenvedély.

2. Egy kis biztatás mindig jólesik

A családfőkön még akkor is nagy a nyomás, ha a feleség is pénzt keres: hiszen még ma is úgy hiszik, hogy rajtuk múlik a család anyagi biztonsága. Néha jólesik egy kis bátorítás, a tudat, hogy a nő hisz a férfi képességeiben, és abban, hogy mindent meg tud oldani.

3. Nagy kincs a megértés

Titkon minden férj arra vágyik, hogy a feleség rendszeresen meghallgassa az ő nézőpontját is, és segítsen gondolkodni.

4. Nem ördögtől való felnézni a férfira!

Ahogy a nők, úgy a férfiak is sóvárognak a párjuk elismerése és tisztelete iránt, és imádják, ha a a sikereiket a nő is velük ünnepli. Ugyanígy jólesik egy-két bók is…

5. Hadd maradjon meg önmagának!

Mindenki szereti, ha elfogadják olyannak, amilyen – és a férfiak mindennél jobban vágynak arra, hogy a nő ne akarja megváltoztatni őket, és szeresse a hibáikkal együtt is.

6. A pasiknak is kell az énidő

Néha ők is el akarnak vonulni, és a saját gondolataikkal lenni; és végtelenül hálásak, ha a feleségük ezt megérti, és ad nekik teret.

7. Kell a tisztelet

A jó házasságban nincsenek gúnyos megjegyzések, szurkálódások, és mindkét fél meghallgatja a másikat. A férfiak is erre vágynak, ahogyan a nők is.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?