ÉLETMÓDI

Kipakoltak a férfiak: így keserítik meg az életüket a féltékeny nők

A legtöbb férfi legyinteni próbál a jelenségre, csakhogy az évek múlásával egyre idegesítőbb a dolog. Amikor pedig végre elkezdenek beszélni róla, hajmeresztő történetek látnak napvilágot. Mutatjuk!
  • Szerző:

A férfiak viszonylag ritkán szokták teregetni a családi szennyest, vagyis nem panaszkodnak fűnek-fának, ha a párjuk kiszekálja a lelküket. Pedig pont ugyanannyira lenne okuk rá, mint a nőknek, hiszen a párkapcsolati adok-kapokban mindkét nem tagjai nyakig benne vannak. Az internet világában, névtelenül, azonban van, hogy előjönnek a sérelmeikkel. Például a barátnőjük, feleségük beteges féltékenykedésével…

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

„A barátnőm nagyon féltékeny típus, nem engedi, hogy más lányokkal lógjak, ha meglát akár csak a szomszéd csajjal beszélgetni, egész este piszkál, hogy meg akarom csalni. A lány barátaimmal nem is nagyon tartom már a kapcsolatot.”

„Múltkor lájkoltam egy csaj képét Facebookon, a barátnőm napokig nem beszélt velem utána. Azt mondta, menjek akkor ahhoz a másikhoz, nyugodtan. Szerintem ez nem normális dolog.”

„Egész nap szekál valamivel a barátnőm, még abba is bele tud kötni, ha rossz szögben teszem a helyére a bögrét. És emiatt egyáltalán nincs lelkifurdalásom, amiért rendszeresen megcsalom.”

„A feleségem feltett egy olyan alkalmazást a telefonomra, ami mindig mutatja neki, hol járok. Borzasztóan zavar, pedig soha nem csalnám meg őt. Egyszer céloztam rá, hogy le kéne venni, de akkor kiverte a patáliát, hogy biztos más nőcskékhez mennék.”

Fotó: Profimedia

„A csajom nem csak abba akar beleszólni, hogy mikor, kivel és hova megyek, de azt is ő szeretné eldönteni, hogy mit vegyek fel. Állandóan le kell állítani, nem tudom, meddig húzzuk így.”

„Az exem azért szakított velem, mert nem adtam meg neki a mobilom feloldó kódját. Soha nem csaltam volna meg, semmi oka nem volt gyanakodni vagy féltékenykedni.”

Fotó: Profimedia

„Az én csajom is féltékeny, mindenről be kell számoljak neki, és a mindennapokat is ő irányítja. De ez engem nem zavar, sőt, valahol nagyon izgatónak találom…”

„Amint csörög a telefonom, már megkérdi, ki az. Állandóan elolvassa az üzeneteimet, a munkahelyi e-maileket, és mindenhova velem akar jönni, még meccsre is.”

Fotó: Profimedia

„Múltkor a kasszánál rámosolyogtam az előttünk álló csajra, amikor a barátnőmmel együtt voltunk bevásárolni. Egész délután szidott, mindennek elhordott, hogy akkor menjek csak el azzal a…”

És ezeket olvastad már?