ÉLETMÓDI

Kipakoltak a férfiak: gyűlölik, ha ezt teszi a nő az ágyban

Bizony, a férfiaknak sem fenékig tejfel egy mámoros éjszaka, sőt: vannak olyan női szokások, amiktől kiütést kapnak. Csokorba szedték, mi az, ami a legjobban idegesíti őket...
címkék:
  • Szerző:

Rengeteg minden van, ami egy nőt kiábrándít az ágyban, de arról kevesebb szó esik, hogy mitől másznak falra a férfiak. Pedig jócskán akad ilyen is! Most egy online fórumon alaposan kivesézték a témát…

EZEKET OLVASTAD MÁR?

1. Egy gyors szünet

„Sok csaj szokott csak úgy menet közben szólni, hogy álljunk le, mert pisiline kell. Utána már az egész nem olyan – meg egyébként előtte nem tudta, hogy mosdóba kell mennie? Kiábrándító.”

2. Csak fogakat ne!

„Vannak nők, akik orál közben képtelenek vigyázni, hogy ne érjenek hozzám a fogukkal, és attól kiráz a hideg. Félelmetes érzés…”

3. Pocsék színjáték

„A nők azt hiszik, nem tudom, mikor színlelik az orgazmust. Pedig a többségük nagyon átlátszóan csinálja, azt hiszik, néhány nyögés, és a férfi már vezérkannak érzi magát. Hát nagyon nem.”

4. A koronaékszerekkel csak finoman!

„Szeretem, ha a golyókat is kezelésbe veszi egy nő, de sokszor fogalmuk sincs, mennyire érzékenyek, és túl keményen nyúlnak hozzá. Kevesen értik ennek a játéknak a lényegét.”

5. Pornós játék

„Volt egy csajom, aki azt hitte, hogy be fog jönni, ha úgy beszél, ahogyan a pornószínésznők szoktak a videókon. Élőben hihetetlenül bénán jön ki.”

6. Néma gyereknek...

Fotó: 123rf

„A legtöbb nő az ágyban nem hogy egy nyögést nem hallat, de azt se mondja, hogy hol és mi esik jól neki. Aztán panaszkodnak, hogy nem volt jó a szex. Hát, egy férfi sem gondolatolvasó, tessék beszélni!”

7. Állatok az ágyban

„Azt értem, hogy a macska vele szokott aludni, és még azt se nagyon bánom, ha éjszaka a lábamhoz fekszik. De szex közben gyűlölöm, ha bejön, leül, és néz minket…”

8. Olyan jó vagy, mint…

„A legrosszabb, amikor azt mondja, hogy jobb vagyok mint az exe, de bármilyen összehasonlítás borzasztóan jön ki. Mi, férfiak, nem akarunk arról hallani, más pasival milyen volt neki a szex.”

9. Amikor megöli az unalom

Fotó: Profimedia

„Sokszor nincs is kedvük a szexhez, csak kedvesek akarnak lenni; csakhogy ilyenkor sok csaj az órát lesi, sóhajtozik, fekszik, mint egy darab kő, de az exem például el is aludt szex közben. Csajok, inkább mondjátok, hogy nincs hozzá kedvetek, de ez nagyon lehangoló tud lenni.”

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?