ÉLETMÓDI

Megöli a nő lelkét, ha sokáig együtt marad ezzel a típusú férfival

A nők évekig képesek mentegetni a hűtlen férjüket. Most egy tanácsadó nem csak azt árulja el, hogy miért nem érdemes maradni, de azt is, hogy milyen súlyos károkat okoz magának a nő, aki kitart a csapodár férfi mellett...
  • Szerző:

Vannak nők, akik a sokadik félrelépést is elnézik a párjuknak, és kitartanak a kapcsolat mellett – annak ellenére, hogy a környezetük biztatja őket, hogy szakítsanak. Egy párkapcsolati tanácsadó 10 kőkemény érvet sorakoztatott fel, ami miatt érdemes inkább új kapcsolat után nézni. Mert a dolgok később sem lesznek jobbak, sőt…

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

1. Nincs olyan, hogy valaki csak egyszer hűtlen

A szakértő szerint, aki egyszer megtette, az adandó alkalommal újra félre fog lépni, és minden egyes megcsalás borzalmasan fájdalmas lesz.

2. Veszélybe kerül a nő egészsége

Bizony, azt sokan elfelejtik, hogy a hűtlen férfi a szeretővel töltött mámoros éjszaka után komoly fertőzéseket vihet haza a párjának.

3. És mi lesz az öntisztelettel?

Sok nő hajlamos elfelejteni, hogy ha elfogadja a hűtlenséget, azzal azt közvetíti, hogy vele ezt büntetlenül meg lehet tenni. A tanácsadó szerint meg kell követelni a tiszteletet – és ez önmagunk tiszteletével kezdődik.

4. Nem marad idő jobbat keresni

Bizony, aki benne marad a kapcsolatban egy csélcsap férfival, számtalan lehetőséget elszalaszt egy kedves, hűséges partner megtalálására.

5. A hűtlenség sokszor gyávaság

Mindenki tudja, hogy nem véletlen lépnek félre a férfiak: valamit nem kaptak meg a partnerüktől, amire szükségük lenne. De, ha nem volt meg a bátorság, hogy megmondják a feleségüknek, mit szeretnének, akkor bizony gyávák.

6. Megy az ujjal mutogatás

Ha a férfi kijelenti, hogy a nő a megcsalás oka, akkor nincs mit keresni mellette. Hiszen egy nő soha nem biztatná a párját, hogy feküdjön le másokkal: ez a férfi döntése volt.

7. Az anya példakép a gyerekek előtt

Ha gyerekek is vannak, akkor nagyon fontos, milyen mintát látnak maguk előtt; és a szülők legtöbbször a cselekedeteikkel nevelik őket. Vagyis, ha egy kislány azt látja, hogy az anyja tűri, hogy rendszeresen megcsalják, akkor felnőttként ő is könnyen ilyen kapcsolatokba bonyolódhat a férfiakkal.

8. Ártalmasabb az egészségre, mint bárki gondolná

A megcsalt fél a poklok poklát éli át, és ha rendszeres a hűtlenség, a tartós stressz miatt akár depresszió is kialakulhat, és az önmarcangolás akár súlyos, fizikai betegségek formájában is megjelenhet.

9. Minél tovább vársz, annál rosszabb

Ekkora döntést meghozni nehéz, főleg, ha sokat gondolkodik rajta az ember; hiszen közben a hűtlen férj lehet kedves, bűnbánó, miközben ugyanúgy félrelép. Vannak nők, akik évekig húzzák a döntést, mielőtt elválnak.

10. A férfi a feleségre lesz dühös

Nagyon sok esetben, mondja a tanácsadó, a férjek haragudni kezdenek a párjukra, hiszen a szeretőjükkel való románc miatta nem tud kibontakozni. Azt javasolja a feleségeknek, ne álljanak az útjába, nekik is jobb, ha a továbblépnek…

És ezeket olvastad már?