ÉLETMÓDI

Titkos gyönyör: Anyósom az autóban nem sejtett semmit

Néha a szexben is balul sülhetnek el a dolgok. Túl azon, hogy a vágy lelankad, más roppant kínos helyzetek is adódhatnak. Egy internetes fórumon nagyon pikáns történeteket meséltek azok, akikkel már megtörtént a legrosszabb...
  • Szerző: jd

Izgató élmény a kocsiban hancúrozni egyet, nem véletlen, hogy életében legalább egyszer szinte mindenki kipróbálta már. Nagyon fülledt az erotika a szűk térben; csakhogy nem mindig a bombasztikus orgazmus teszi felejthetetlenné az élményt. Igaz, a balszerencse nem csak a kocsiban képes kísérteni a huncutkodó párokat. Egy internetes fórumon fájdalmasan kínos történeteket osztottak meg; természetesen névtelenül.

„Barátnőm egy haverjához igyekeztünk vidékre, ott vett a srác egy kis házat. Úgy volt, hogy kettesben leszünk a srác vendégszobájában. Csakhogy amikor megérkeztünk, tele volt a ház a srác rokonaival, akik beugrottak pár napra. Szóval mi a vendégszoba helytett a nappali padlóján aludtunk, a kanapén pedig a srác nagybátyja, aki falrengetően horkolt. Első este csajom teljesen bepörgött, és kitaláltuk, hogy a kocsiban ütjük nyélbe a dolgokat. Már nagyon a közepében voltunk, a ház előtt, az éjszaka közepén – amikor felbukkant a kocsi mellett egy medve. Tökéletesen mozdulatlanul (és persze anyaszült meztelen) figyeltük, ahogy körbeszimatolja az autót, még levegőt is elfelejtettünk venni. Vagy negyed óra kellett, mire eloldalgott; utána már nem volt kedvünk valahogy folytatni…”

„Pasimmal eszméletlen jót szexeltünk a kocsiban, egy kukoricatábla mellett a nyáron. Utána ránéztem a mobilomra, és megláttam, hogy hancúrozás közben véletlenül tárcsáztam anyámat, és az egész műsort felvette a hangpostája. Nem volt mit tenni, ilyenkor már nem lehet törölni.”

„Csajom szülei leléceltek, az anyósom kocsijával. Gondoltuk, kipróbáljuk, milyen szexelni az apja nagy, bőrüléses luxusautójában. Benyomtuk a lágy zenét, nekivetkőztünk – és egyszer csak láttuk, hogy hajtanak be a szülők a másik kocsival az udvarba. Lehasaltunk az ülésekre, megvártuk, míg bemennek a házba, és gyorsan magunkra kaptuk a ruháinkat. Amikor kiszálltunk, úgy tettek, mintha nem vettek volna észre semmit, de anyósom tekintete nagyon döbbent volt.”

„Pasim anyja vezetett, mi pedig a hátsó ülésen ültünk. Fogalmam sincs, mi ütött belém, de kigomboltam a srác nadrágját, és dolgozni kezdtem rajta a kezemmel. Nem merte suttogni, csak némán mondogatta, hogy ne… aztán egy idő után nem mondta. Anyósom nem vett észre semmit, de nem csinálnám meg újra.”

"Pasimmal kihajtottunk a falu szélére, egyszerűen nem volt hol szexeljünk, otthon voltak a szülei, testvérei… Leállította a kocsit az utolsó ház után, szemben van egy benzinkút is. Ahogy hancúroztunk, egy hatalmas német juhász ugatni kezdett minket, de annyira, hogy kijöttek az emberek a benzinkút shopjából, és a kocsit figyelték. El kellett hajtanunk.”

„Nagyon beindultunk a csajommal a kocsiban, szóval leparkoltunk a belvárosban egy sikátorban, és belekezdtünk a dolgokba. Már jó ideje csináltuk, amikor észrevettem, hogy egy szakállas, szakadt ruhás pasi áll a szélvédő előtt, és bennünket bámul. Kérdeztem a csajom, hogy a pasi mióta figyel minket – azt mondta, tíz perce biztos. Majd megcsókolt, és folytattuk ott, ahol abbahagytuk.

Még nincs vége, lapozz a szaftos folytatásért!


„Pasimmal nagyon belemelegedtünk a dolgokba az ágyban, és amikor hirtelen mozdult, leestem. Bevertem fejem a dohányzóasztal sarkába, nagyon fájt, és ömlött a vér is – de visszamásztam az ágyba mellé, már majdnem a csúcson voltam! Először megdöbbent, amikor visszaültem az ölébe. Aztán befejeztük, és csak aztán mentünk a sürgősségire.

„Összejöttem egy buliban egy fura művészsráccal. Felmentünk hozzá, borozgattunk, és izgattuk egymást. Amikor letérdeltem elé, és orált adtam neki, egyszer csak elővette a fotel mellől a gitárját, maga elé kapta, és pengetni kezdte. Mellé meg énekelt arról, hogy éppen furulyázok neki.”

„Barátnőmnél voltunk, nagyon jó volt az este. Csak amikor szeretkezni kezdtünk, teljesen megölte a hangulatot, hogy bejött a kutyája a szobába, és megnyalta a meztelen fenekemet.”

„Volt egyszer egy pasim, akinek egy hatalmas tükre volt a hálószobában, az ággyal szemben. És valahányszor odapillantottam akció közben, észrevettem, hogy nem kettőnket, hanem saját magát figyeli szex közben.”

„Összejöttem egy sráccal egy buliban, és felmentem hozzá. Nyilvánvaló volt, hogy mind a ketten csak szexet akarunk, bele is fogtunk, a nappaliban. Egyszer csak nyílt a bejárati ajtó, és bejött a srác szomszédja: furcsa, zárkózott, negyvenes pasi, felfelé jövet láttam a gangon. Se köszönés, se semmi, csak leült a padlóra, és simogatni kezdte a srác kutyáját. Mi meg anyaszült meztelen, döbbenten figyeltük őt. Aztán a srác kizavarta, de nekem teljesen elment a kedvem.

És ezeket olvastad már?