ÉLETMÓDI

TikTok videón pörögnek a feleségek; tényleg ilyen trehányak a férjek?

A nők halálra röhögték magukat rajta, de valószínűleg a férfiak csak bosszúsan elhúzták a szájukat. Az biztos, hogy maga a felvételt készítő asszonyka se számított ekkora népszerűségre. Utóbbinak valószínűleg az az oka, hogy a nőtársai hevesen egyetértettek vele.
  • Szerző:

Egy fiatal feleség úgy döntött, egy rövid TikTok videó erejéig a férje bőrébe bújik; és a felvételt imádták a nők. Bár sokan hozzátették azt is, hogy az ő férjük nem ilyen, mindig rendet tart maga körül; de tény, hogy többen voltak, akik hevesen bólogattak a videót látva.

Házasság 01

Fotó: Pixabay.com

A felvételhez nem fűzött sok kommentárt a feleség, csak annyit írt ki az elején, hogy „Egy napra a férjem bőrébe képzeltem magam.” Aztán a képsorok magukért beszélnek.

@tequila.and.tacosThat was fun...now I have to clean it all up. ##may4th ##husband ##quarantined ##mycrib ##fypage ##viral ##foraday ##funny ##goingcrazy ##burn♬ Buttercup – Jack Stauber

Több tízezren látták a felvételt, de a Facebookon is sokan megosztották. A kommentek vegyesek voltak: míg voltak feleségek, akik ugyanilyennek írták le a férjüket, mások hozzáfűzték, hogy ilyen fickóval biztosan nem kötnék össze az életüket. Mindenesetre sokak szerint nem alap a rendetlenség a férfiaknál, sőt, van, hogy a nő dobál szét mindent – ami addig nem is baj, míg nem mennek ölre a kupi miatt. Akadtak férfivélemények is, amik szerint a többség azért nem ilyen, és ez eléggé gyerekes viselkedés egy pasitól...

És ezeket olvastad már?