ÉLETMÓDI

Kiderült a nők titka: Így tesztelik a férfiakat az első néhány randin

A legtöbb nő látszólag csak sodródik az eseményekkel a randin, és a férfira bízza a vezetést. Valójában pedig figyelik, milyen pár lenne a kiszemeltjük, és rafinált módszerekkel próbára is teszik őt.
címkék:
  • Szerző:

A nők óvatosak, ha ismerkedésre kerül a sor; sokan például kizárólag nyilvános helyen hajlandók randizni az első néhány hétben, de ez csak a jéghegy csúcsa. Ugyanis aki komoly kapcsolatot akar, figyeli a férfit, hogy milyen férj és apa lenne belőle. Sokan tudat alatt, mások tudatosan vizsgáztatják a pasikat. Bár sok férfit bosszant a jelenség, van jó hír is: egy nő csak azzal csinálja ezeket a teszteket, akibe kezd beleszeretni…

EZEKET OLVASTAD MÁR?

pixabay

1. Elmeséli, hogyan csalták meg

Minden nő életében volt már fájdalmas szakítás, megcsalás és összeomlás. De az új kiszemeltjüknek jó okkal mesélik el, mi minden szörnyűség történt velük a múltban: arra kíváncsiak, mennyire együttérző a férfi, és tudja-e támogatni őket lelkileg.

2. Húzza a mézesmadzagot

Lemondja a randit, késik, elhúzódik, és az első csók is sokat várat magára. Ha egy nő így viselkedik, pontos képet kaphat róla, mennyire akarja őt a fickó, akit kiszemelt: utánamegy-e, levadássza-e.

3. A múltról faggatózik

Nem a legjobb téma randin felhozni az exeket, a nők nagy része mégis rákérdez. Méghozzá azért, mert kíváncsiak, milyen előélete volt a férfinak; vajon kedves, megbízható szerető-e, vagy csapodár. Számukra nagyon beszédes, ha egy pasi csúnyán beszél a volt barátnőjéről; ilyenkor a nő nem a férfival, hanem a másik nővel érez együtt.

4. Spontán összefuttok a barátaival

Egy nő, ha akarja, már a kezdeti randiszakaszban is meg tudja oldani, hogy véletlenül pont abban az utcában vásároljon a barátnője, ahol kézen fogva sétáltok. Ilyenkor gyakorlatilag megmutat téged a barátoknak, és kéri a véleményüket, vajon jól dönt-e, ha melletted akar lenni; ugyanis valami miatt bizonytalan benne, hogy jó parti vagy számára.

5. SOS segítségre van szüksége

Nem minden nő elveszett királylány, de ha új pasi bukkan fel a láthatáron, pillanatok alatt el tudják játszani, hogy azok. Hogy miért? Leginkább azért, mert kíváncsiak, vajon mennyire lovagias a férfi, és lehet-e rá számítani. Minden nő háztartásában akad férfiaknak való feladat; de csak azt a pasit kérik meg, hogy segítsen nekik, akivel hamarosan szeretnék komolyabbra fordítani a dolgokat.

6. Egyre többet mesél magáról

A nők minden apró információra odafigyelnek, míg a férfiak nem. De ha saját magáról mesél olyasmit, hogy mi volt az óvodai jele vagy mi a kedvenc színe, akkor biztos lehetsz benne, hogy később vissza fogja kérdezni – ugyanis a nők így tesztelik a pasikat, hogy mennyire figyelnek rájuk oda, és egyáltalán kíváncsiak-e rájuk.

7. Hosszú ideig nincs szex

A nők legnagyobb félelme, hogy míg ők egyre szerelmesebbek a kiszemeltjükbe, addig a férfi csak egy gyors menetet akar nyélbe ütni. Ezért, akivel komoly kapcsolatot szeretnének, addig nem engedik be a hálószobájukba, míg nem lesznek biztosak benne, hogy a férfi is hosszú távon tervez velük.

címkék:
És ezeket olvastad már?