ÉLETMÓDI

Ez a típusú férfi befolyásolja legnagyobb erővel minden nő életét

Eszméletlen sokat változtak a randiszabályok, a nők már nem csak arra figyelnek, hogyan lehetnek ők a legjobbak a férfi számára. Épp ellenkezőleg: nagyító alatt vizsgálják már az első találkozásnál, vajon tényleg megfelelő-e a pasi.
  • Szerző: J.D.

A nők sokkal többet agyalnak randizáskor, mint a pasik: mérlegre teszik a kiszemelt áldozatot, és minden mozdulatát árgus szemmel figyelik. Nem csak a külsőségeket nézik vagy az anyagi helyzetet, hanem azt is, hogy az ő életükre milyen hatással van a férfi. És némelyik jelre azonnal felkapják a nyúlcipőt…

1. Aki támogatja őket

Ahogy a pasiknak, úgy a nőknek is van igényük arra, hogy a párjuk támogassa az elképzeléseiket, álmaikat. Ha az első néhány randin ezt nem érzik, ha a férfit nem érdekli, amit a terveikről mondanak, vagy ha becsmérlő megjegyzéseket kapnak, akkor komolyan elgondolkodnak, legyen-e következő randi.

2. Aki van, de minek

Olyan is előfordul, hogy zajlanak a randik, valami kattanás mégis hiányzik: a nők megérzik, ha a férfi nem akar részévé válni az életüknek, és idővel megállapítják, hogy teljesen mindegy, találkoznak-e a pasival, nem ad hozzá semmi pluszt a dolgaikhoz.

3.  Azok a férfiak, akik nem adnak, csak elvesznek

A legtöbb nő fejvesztve menekül, amint felfedezi az önző viselkedést a kapcsolat elején: ha a férfi a kisujját se mozdítja, csak várja, hogy a nő keresse őt, szervezze a randikat, teljesítse az elvárásait, istenítse őt.

4. Van, aki semmit nem hagy hátra

Nemcsak érdektelen, de totálisan kiszipolyozza a nőt: mindent akar, a figyelmét, az idejét, féltékeny, de ő semmit nem ad. A nők erre nagyon érzékenyek, és nem is adnak több randit, ha ezt kiszúrják.

5. Viszont van, akit a nők nem engednek el semmi pénzért

Ha azt látják, hogy a férfi őszintén érdeklődik irántuk, mindig keresi a társaságukat és kiáll mellettük, akkor minden hibát elfelejtenek, és mindent elkövetnek, hogy megtartsák a pasit.

6. Az anyagias pasik

Aki azért kerülgeti a nőt, mert vonzza a pénze, a sikerei vagy a hírneve, általában hamar lebukik, ezek a férfiak képtelenek túl sokáig megjátszani az érdeklődést.

7. Akivel megvan a tökéletes lelki összhang

Még akkor sem stimmel száz százalékban egy pár, ha nagy a szerelem, és sok a közös érdeklődés. A nők megszállottan keresik a lelki társukat, és ha úgy érzik, megtalálták, mindent elkövetnek, hogy megtartsák.

8. A nők észreveszik, ha kihasználja őket valaki

Ha csak a szexre kell a nő, szinte biztosan hamar véget ér a kapcsolat; lehet, hogy nagyon hosszú idő után, de mindig észreveszik a csajok, ha csak arra kellenek.

9. A legrosszabb: a bántalmazó

A nők ettől félnek a legjobban; nem csoda, hiszen akár tragikus kimenetele is lehet, ha egy bántalmazóban túlzottan megbíznak. Ezért az első erre utaló jelekre meghátrálnak: pár elejtett megjegyzés, rosszindulatú mondat, agresszív megnyilvánulás elég is, hogy a csaj soha többet ne vegye fel a telefont.

10. Aki azt kéri, adjanak fel mindent

Vagyis legyenek házi tündérek, ne vállaljanak el egy munkát, vagy hagyják ott a férfi kedvéért a mostanit, és támogassák életük végéig őt. A mai korban a legtöbb nőnek nem ez kell egy kapcsolatban, inkább kölcsönös támogatást akarnak, ezért ha sokat hangoztatja a férfi, hogy neki hátországra van szüksége, de ő nem akar az lenni, a nők nem mennek el a következő randira.

És ezeket olvastad már?