ÉLETMÓDI

Hajmeresztő beszámolók: 5 borzasztó randi, amiről fejvesztve menekültek a férfiak

Van az a helyzet, amikor szertefoszlik a minden, ami korábban kívánatosnak tűnt a nőben. Amikor a férfi idegesen lesi az órát, és alig várja, hogy vége legyen a találkának...
  • Szerző:

Sokszor hiába csinos, kedves és szexi egy nő, a randin olyan meredek húzást követ el, hogy a férfiember azon kezd gondolkodni, hogyan mentse ki magát, és felejtse el egy életre az egész találkozót. Egy fórumon hajmeresztő történeteket osztottak meg a férfiak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Pixabay.com

1. Elfelejtett hazamenni

„Összekavartam egy csajjal, és a buli után a lakásomban kötött ki. Persze megreggeliztünk, de aztán az istennek se indult el haza, ücsörgött a kanapén, tévézett, telefonált a barátnőjével két órán át, körmöt lakkozott, és végül este hétkor szóltam neki, hogy ideje lenne hazamennie.”

2. Furcsa rituálékra járt

„Első randin fél óra után elmesélte, hogy sátánista, van intim helyen okkult tetoválása, és el is szokott járni szertartásokra. Gondolhattam volna a fekete rúzsból és körömlakkból...”

3. Valójában házalóügynök volt

„Kedves volt és rámenős: ő hívott randira, még a helyet is ő nézte ki. Aztán némi beszélgetés után elkezdett fűzni, hogy szálljak be az üzletébe, legyek én is értékesítő. Felálltam, és szó nélkül otthagytam.”

4. Egyetlen randi után esküvőt akart

„Volt egy csak, akivel első randin a kémia is megvolt és marha jót beszélgettünk. Aztán megfogta a kezem, és közölte: lélektestvérek vagyunk, végre egymásra találtunk, szóval jöhet a házasság.”

5. Brutálisan agresszív lett

„Első randin, az étteremben nem ízlett neki a kaja; odahívta a pincért, és igencsak kocsis stílusban lealázta, meg elkérte a panaszkönyvet, és később egész idő alatt ezen puffogott. Az egész randi erről szólt.”

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?