ÉLETMÓDI

Itt a csajozás új módszere, elképesztően kreatív ötletek

Megnehezíti a karantén az ismerkedni vágyó férfiak dolgát, az biztos. De aki leleményes, ezekben a nehéz időkben sem adja fel, hogy párt találjon. Szerencsére a bátrabbak meg is osztják, hogyan kell ezt az egészet elképzelni...
  • Szerző:

Egy hónappal ezelőtt még elég volt odalépni egy csajhoz a bárpultnál, meghívni egy italra, és vagy elindult egy kellemes beszélgetés, vagy nem. Online ismerkedésnél is könnyű dolga volt a férfiembernek: néhány sor után csak meg kellett kérdezni, hogy meginna-e egy kávét vele az illető hölgy, és ha igent mondott, akkor nyélbe is lehetett ütni a randit. De most mit lehet tenni? Nos, a leleményes férfiak megoldják otthonról is a dolgot…

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

Nagyjából a világ minden hatósága leszögezte már, hogy a járványveszély ideje alatt nem tanácsos randizgatni, sőt, a legtöbb helyen – immár hazánkban is – ezt tilos is megtenni, hiszen csak a legszükségesebbek miatt lehet kilépni az utcára. A férfiak többségét ez érzékenyen érinti a randihiány, hiszen az online társkeresésnél mindig is a nők vágytak inkább hosszas levelezésre, telefonbeszélgetésekre – a férfi mihamarabb találkozni akar, hogy lássa, működik-e a kémia. Akadnak jócskán azonban, akik beletörődtek, hogy egy ideig nem lehet találkozni a kiszemelt csajjal; viszont el lehet tölteni kellemesen az időt virtuálisan is.

Az igazán dörzsölt férfiak igyekeznek poénra venni a helyzetet, és azzal nyitják a társkeresőn a beszélgetést, hogy megkérdezik, hogyan telik a nőnek az idő a karanténban. Akad aztán, aki messzebb merészkedik, és kijelenti: „Egy ilyen szép nővel életem végéig tudnék kezet mosni.” Ahogy korábban egy jobb kocsit dobtak be a férfiak, hogy bizonyítsák: ők jó partik, most poénból azzal viccelődnek, hogy van otthon kézfertőtlenítő és vécépapír.

A nők pedig igenis vevők a dologra, hiszen ők is magányosak ezekben a napokban, és a humor a szorongást is oldja. De a férfinak is szüksége van női társaságra, így hiába nem lesz randi a dologból egy darabig, érdemes körülnézni a társkeresőkön. És, hogy mit lehet csinálni a virtuális randikon? Ma már lehet közösen filmet nézni akkor is, ha kilométerek választják el egymástól a pár tagjait, visszatérnek a hosszú telefonbeszélgetések, netán a videochat is bejátszhat, akár egy ital kíséretében, mint egy igazi randin – és, ha az erotika nem is lehetséges, a bevállalósabbak kipróbálhatják a távszexet is.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?