ÉLETMÓDI

Erre buknak a nők a társkeresőn: elárulta a titkot a Tinder alapítója

Szinte nincs is férfi, aki még ne fordult volna meg a hírhedt társkereső alkalmazáson; és nagyon sokan ismerik a bosszantó és frusztráló érzést, amikor a gondosan megírt üzenetekre egyetlen nő sem válaszol. A hiba azonban ilyenkor könnyen orvosolható...
címkék:
  • Szerző: jd

A legtöbb férfiember tapasztalta már, hogy hiába minden erőfeszítés, a nők válaszra sem méltatják őket a társkereső oldalon. Sokan azt gondolják, ez amiatt van, mert a nők válogatósak lettek – a Tinder ügyvezetője, Sean Rad azonban elmondta a GQ magazinnak, hogy egyáltalán nem erről van szó. Hanem arról, hogy nem nőcsalogató a férfi profilja.

Kevés kép legyen, de az üssön

Elsőként a férfi fényképét látja meg a nő, és legtöbbször már ezen bukik a légyott. Sean szerint ugyanis a nőket mágnesként vonzza egy megnyerő mosoly, és taszítja, ha a férfi – legyen bármilyen izmos is – félmeztelenül pózol a fotóin. Utóbbi miatt ugyanis automatikusan azt gondolják, hogy a férfi egy beképzelt, pökhendi alak, és eszük ágában sincs találkozni vagy beszélgetni vele. A legtutibb, ha a férfi olyan fényképet tesz fel magáról, amelyiken a hobbiját űzi, hiszen akkor van alap egy beszélgetéshez is.

Sajnos létfontosságú a bemutatkozó szöveg

A legtöbb férfinak annyira hiányzik a pár soros bemutatkozást megírni, mint a púp a hátukra. Csakhogy a nők a fénykép után elsősorban ez alapján döntenek arról, hogy akarnak-e randizni a pasival, tehát a siker érdekében a bemutatkozás megírása megkerülhetetlen. A szöveg legyen rövid, de figyelemfelkeltő; a nők szeretik, ha a férfi ír pár sort a hobbijáról, a kedvenc filmjeiről. A hosszú szövegeket azonban nem szívesen olvassák el. Ugyanis nem érdekli őket a férfi teljes előélete; ennek a pár mondatnak itt az a lényege, hogy a nő érdeklődni kezdjen.

Tudni kell befűzni a nőt

A legtöbben hiába állítanak be jó képet és írnak figyelemfelkeltő szöveget, mégsem járnak sikerrel; ugyanis mindent elbaltáznak az első üzenettel, amit a nőnek küldenek. A nők ki nem állhatják a sablonszövegeket, vagy ha a férfi csak rájuk köszön. Ugyanis egyetlen nap rengeteg ilyet kapnak, és bizony, ki kell tűnni a tömegből, ha a férfi azt akarja, hogy a horgára akadjon a nő. Érdemes valami személyessel nyitni, ami kapcsolódik a nő bemutatkozásához vagy a fotóihoz, és a siker szinte garantált is. A gyengébb nem tagjai ugyanis szeretik, ha a férfi őszinte érdeklődést mutat irántuk. Ha pedig megvan a közös hang, a beszélgetésben már csupán elég nyitottnak, kedvesnek és érdeklődőnek lenni. A nőket ilyenkor már komolyan érdekli a férfi, és sokkal hamarabb nyitnak egy találkozó felé…

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Így lesz olyan a töltött káposzta, mint a nagyié
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?