ÉLETMÓDI

Így viselkednek a nők, amikor szeretőt tartanak

A hûtlen férfiakról gyakran esik szó. De hogyan foghatunk gyanút, ha a nő lép félre? Mik azok a jelek, eltérő viselkedési formák, melyek egyértelmûen figyelmeztetnek, hogy valami nagyon nincs rendben? Lehetséges, hogy párunk szeretőt tart?

Általános vélekedés, hogy a férfiak gyakrabban kacsintgatnak ki a hosszú kapcsolatból, mint a hölgyek. Pedig nem így van, a nők ugyanúgy vágyakozhatnak egy új partner után.

Mivel egy kapcsolatot megtartani sokkal nehezebb, mint egy újat kezdeni, érdemes figyelni a gyanús jelekre. Ha idejében lépünk, hátha még megmenthető...

1. A nő megalapozatlan érdeklődése a férfi időbeosztása iránt

Ha a párod hirtelen kérdezgetni kezdi, mikor, mit csinálsz, mikor érkezel haza, mindeközben egyre kevesebb időt tölt veled, jogosan merülhet fel benned, hogy már nem csak ketten vagytok. Ha ilyen körülmények között a tervezettnél hamarabb érsz haza, ne csodálkozz, ha egy idegen férfivel találod az ágyban.

2. Visszavonulás

Azt tapasztalod, hogy társad az utóbbi időkben távolságtartóbban viselkedik, nem szívesen beszélget veled?

A hosszú, tartós kapcsolat nagy mértékben függ a partnerek közti beszélgetések minőségétől és mennyiségétől. Ha a nő szokatlan hallgatásba burkolódzik, emögött súlyos titkok rejtőzhetnek.

3. Folyton a mobilján csüng

Természetes ma már, hogy rendszeresen ellenőrizzük a netes oldalainkat. Bármikor jöhet egy fontos értesítés, de jelenthet a szörfözés csupán üdítő szórakozást. Ám ha párod, korábbi szokásával ellentétben szinte folyamatosan a mobilját ellenőrzi, és félrevonul, hogy titokban tegye ezt, jobb, ha gyanút fogsz. Jó eséllyel flörtölni kezdett valakivel.

4. Romantikus együttléteiteket hanyagolja

Mindig talál valami kifogást a szex ellen? Drasztikusan visszaesett az együttléteitek száma? Márpedig az intim testi érintkezések nélkül csupán barátinak tekinthető egy kapcsolat. Ha már nem vágyik csókolózni veled, nem simogat meg váratlanul, nem bújik veled ágyba, akkor nagy valószínűséggel a romantika és testi örömök iránti vágyát mással éli meg.

5. Új, szexi fehérneműt vett, de még nem láttad benne

A furfangos, kifinomultan csábító fehérneműk egy vagyonba kerülnek. Kedvesed jó pár hete vett magának egyet, de idáig téged még nem próbált felizgatni benne.

Akkor miért szerezte be? Ne is hitegesd magad! Minden jel arra mutat, hogy egy másik férfit csábít el vele.

6. Folyton kritizál

Mostanában semmi nem jó neki, amit csinálsz vagy mondasz. Azelőtt az egyik legjobb dolog volt a kapcsolatotokban egymás értékelése, megbecsülése. Hirtelen mindez 180 fokban változott meg.

Semmiségekbe beleköt, indokolatlanul vádaskodik. Bizony, lehetséges, hogy szabotálja a kapcsolatotokat, mert már egy új férfival hasonlítgat össze.

7. Egy váratlan barát bukkan fel

Sokan tagadják, hogy férfi és nő között lehetséges csupán barátság. Különösen, ha a felek rendkívül vonzók. Ha egy ilyen új barát jelenik meg egyre gyakrabban barátnőd társaságában, érdemes megvizsgálni a kapcsolatukat. Figyeld meg, látsz-e flörtre utaló jeleket. Mindenki érzi, ha két ember között felforrósodik a levegő. Ha ilyet tapasztalsz, gondold át a lépéseidet, mielőtt kérdőre vonod.

8. Kitérő válaszokat ad

Elszántad magad, és felfedted gyanakvásodat. Ha nem ad egyenes választ, ködösít, esetleg egyenesen téged vádol hasonlóval, valószínű, hogy titkol valamit. Az egyenes és határozott tagadástól eltérő minden más reakció gyanús.

9. Megváltozott az illata

A hosszú kapcsolatnak köszönhetően pontosan tudod, mi a kedvenc parfümje. Néhány napja hazatérve rendszeresen idegen illatot érzel rajta? Nekiszegezed a kérdést, és ő idegessé válik, mi több köntörfalazni kezd? Az illat ebben az esetben nagy valószínűséggel egy másik férfi parfümje rajta.

10. Következetesen kerüli a társaságodat

Sajnos gyakran fordul elő, hogy a nő ahelyett, hogy őszintén bevallaná a félrelépését, egyszerűen kizár az életéből. Ha észreveszed, hogy szinte már idegenként kezel, állj a sarkadra, és követelj magyarázatot. Benne van a pakliban, hogy ha kötélnek áll, és kipakol, nem lesz kellemes, amit hallani fogsz.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?