ÉLETMÓDI

A behatolás művészete: Így teljesedik ki a nő számára a gyönyör

Ahány nő, annyiféle orgazmus létezik – és ez bizony igaz a behatolásra is. Rendkívül sokféleképpen lehet csinálni, és minden nő másra indul be. Ebből a pikáns összeállításból megtudhatod, hogy melyik módszer milyen gyönyört okoz!
  • Szerző:

Vannak nők, akik képtelenek a hüvelyi orgazmusra, mások a csiklóizgatástól nincsenek elájulva, és sokan akadnak, akik a kettő kombinációjától jutnak igazán a csúcsra. Az OMGyes nevű női szexoktató oldal összesen 10.000 nőt kérdezett meg arról, melyik behatolási technika a kedvencük – és így egy igencsak pikáns lista készült a legjobb pózokról, és arról, hogy melyik technika pontosan hogyan juttatja csúcsra a nőt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: 123 RF

1. Sekély merülés

A behatolás nem történik meg teljesen, a pénisz vége a vagina első néhány centiméterét izgatja. Mivel a vaginában lévő érzékeny idegvégződések nagy része ezen a területen található, a hatás garantáltan nem marad el. Sőt, a péniszt is sokkal nagyobb gyönyörhatások érik, hiszen a makkban található csaknem négyezer idegvégződést így az aktus folyamatosan izgatja.

2. Kettős támadás

Sok nő szavazott erre a módszerre: a férfi behatol, és miközben a férfiasság teszi a dolgát a vaginában, a kezek a csiklót izgatják. Fergeteges dupla orgazmust élhet át a nő.

3. Mozdulatlan érzékiség

Az előre-hátra mozgás helyett a behatolás után a pár mozdulatlan marad, csak a hüvelyizmok és a medencefenék izmai dolgoznak. Mély, intenzív orgazmus a vége – férfinak és nőnek egyaránt.

4. Bizsergető nyújtás

Nem véletlen vannak gyakorlatok a hüvelyizmok edzésére: ha a nő ugyanúgy megfeszíti és ellazítja-nyújtja őket, ahogy edzés közben szokta, sokkal tovább tart az orgazmus.

5. Célzott nyomás

Itt a G-pont van a célkeresztben; jó néhány szexpóz létezik, aminek köszönhetően a pénisz érzéki nyomást fejt ki az érzékeny területre.

6. Pikáns újrakezdés

A nők fenomenálisnak írják le az érzést, amikor először behatol a pénisz a vaginába, de utána az oda-vissza mozgás miatt rutinszerű lesz az érzés. Viszont a férfi a végletekig tudja fokozni a gyönyört, ha tart egy kis szünetet, vagyis kihúzza a férfiasságát, majd később visszatér a nő ölébe.

7. Szédítő mélység

Igencsak intenzív gyönyört ad a nőnek, ha a pénisz eléri a méhszájat: mély, egész testes orgazmust élnek át. Itt azonban nagyon alaposan be kell melegíteni a helyzetet, nem lehet spórolni az előjátékkal…

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?