SIKK

Itt az új, káprázatos hajtrend, a bronde VIDEÓ!

Hódít a természetesség és ez alól a frizurád sem lehet kivétel. A nyár legnagyobb divathulláma a bronde, vagyis a szőke és a barna természetes hatást nyújtó keveréke lesz.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Ahogy a sminkben, a ruhafazonokban és a testalkatban is egyre inkább a természetest tekintjük a legjobbnak, úgy a hajtrend terén is ez a helyzet. A bayalage melírtechnika alapozta meg az új szuperdivatos trendet, a „bronde”-ot, amely két angol szó, a brown (barna) és a „blonde” (szőke) összeolvasztásából keletkezett.

A hajban is ugyanígy olvadnak össze a barna és a mézszőke melírcsíkok, mintha csak a tengerparti nap szívta volna természetesre a frizurát. A sztárok egytől egyig bolondulnak ezért az új hajszínért, amely a reklámszövegek szerint szexisebb, mint a szőke, és tüzesebb, mint a barna. Cara Delevingne-től Jennifer Anistonon keresztül Jennifer Lopezig szinte minden híresség ilyen hajjal jelenik meg mostanság a társasági eseményeken.

Ez a természetes stílus úgy fest, mint amelyikkel nem sok gondja van a fodrásznak, azt azonban érdemes róla tudni, hogy meglehetősen igényes. Jó fodrász kell hozzá, hogy természetesek legyenek a melírcsíkok, és rendszeres időközönként nem árt utána festetni sem.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?