SIKK

Bizarr szépségverseny: hónaljszőr-királynőt választottak!

Most végre elfelejtheted a borotválás utáni égő érzést, a gyanta miatti kisebesedést, hiszen újra divat lett a szőr. Igen, jól hallod a hónaljadban is!
címkék:

A nők mindent megtesznek az aktuális szépségtrendekért. Ezért vállalják a fájdalmas gyantáztatást, epilálást, esetleg borotválást is.  Hiába a szőrtelenítés kellemetlensége, ezt a mozdulatot hetente legalább egyszer meg is teszik 1935 óta. Ekkor jött divatba a csupasz hónalj.

Most azonban megint változott a divat!

Idén úgy tűnik, akkor leszel menő, ha növeszteni kezded hónaljszőröd, hiszen újra a dzsungel fazon lesz a befutó.

A közösségi oldalakon egyre több nő posztol ki szőrös hónaljú képeket. A hírességek pedig egyenesen büszkék a borotválatlan testrészükre.

 

A világ legbizarrabb szépségversenye: megválasztották Kína hónaljszőr-királynőjét

Egy női egyenjogúsági kampány részeként álmodták meg, de saját életre kelt az a pályázat, amelyre több ezer kínai nő küldött be borotválatlan szelfit.

Kína saját, állami közösségi csatornáján szervezték meg az ország első hónaljszőr-szépségversenyét. Egy hónapon át érkeztek a fényképek a pályázatra, amellyel megálmodója nem forradalmat, csupán párbeszédet szeretett volna indítani.

„A társadalom bántónak, esetlennek találja a női hónaljszőrt, de vajon miért?

Hiszen imádnivaló, érdekes, vicces, szexi, örökké változó.

A pályázatnak nem az a célja, hogy lázítsunk, nincs bajunk azzal, ha valaki borotválkozik. De szeretnénk elérni, hogy azt is fogadják el, aki viszont szeretné megtartani hónaljszőrzetét” – mondta a 26 éves győztes, Hsziao Jüe."

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?