ÉLETMÓDI

Őrület, mit műveltek a Harley Davidsonosok Budapesten, a 11. kerületben

A dögös motorosoknak helyén van a szívük! Egyként álltak a jó ügy mellé a magyar Harley Davidsonosok.
  • Szerző: D.K.

Ha a család, a Harley-family nyeregbe hív, akkor menni kell! Különösen igaz ez, ha egy nemes ügy szolgálatában kell motorra pattanni. Ezúttal 100 adag meleg étel eljuttatását vállalták rászoruló családokhoz az Újbudai Humán Szolgáltató Központ segítségével a Harley Davidsonosok.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A magyar Harley Davidsonosok rászoruló családokon segítenek. (Fotó: Molnár Csongor)

 

A Budapest Chapter tagjai már több alkalommal is bebizonyították, hogy helyén van a szívük, habozás nélkül a jótékonysági ügyek mellé állnak, ha lehetőségük van rá. Tették ezt most is, örömmel ajánlották fel, hogy az adományokat csodaszép motorkerékpárjaikon szállítják el az Újbudai Humán Szolgáltató Központhoz. A motorosok felváltva, egy héten keresztül, minden nap 20 adag meleg ételt juttatnak el az intézményhez.

Indulnak az ételszállítmánnyal a Harley Davidsonosok. (Fotó: Molnár Csongor)

A sok finom étel a budapesti Harley-Davidson Szalonnál nyíló Jaromir Open Road Bázis étteremnek köszönhető, melynek csapata úgy érezte, hogy a kihívásokkal teli időben cselekedni kell. A még csak próbaüzemben működik konyhán, de a motoros közösséget mozgósítva így próbáltak segíteni a nélkülöző, bajba jutott embereken, családokon.

„A rászorulókon való segítség mindig is hozzátartozott a Harley-Davidson – H.O.G. életfilozófiához. A 11. kerületben létezünk, így kézenfekvő volt a felvetés, hogy az újonnan nyíló éttermünk lehetőségei szerint, itt helyben próbáljunk segítséget nyújtani.” – mondta Hankó Ákos, a Harley-Davidson Budapest ügyvezető igazgatója.

A konyha által készített első adag ételeket, felajánlott adományokat a kerületben élő, hátrányos helyzetű gyermekes családok kapják, akikkel az intézmény kollégái rendszeres kapcsolatban állnak. Mind az öt napon más-más családok kapják az ételeket annak érdekében, hogy minél többen részesüljenek belőle.

Nehéz időkben minden segítség jól jön. (Fotó: Molnár Csongor)

„Minden adományt nagy örömmel fogadunk, különösen nagy segítséget jelent a meleg étel. A koronavírus miatt sokan vesztették el állásukat, így még többen szorulnak támogatásra, sok család megélhetése került veszélybe, gyakran gyerekek nélkülöznek számukra fontos dolgokat.” – mondta Juhászné Csuka Csilla, az Újbudai Humán Szolgáltató Központ intézményvezetője

„Kerületünkben kiemelt figyelmet fordítunk a hátrányos helyzetű családok támogatására. Ezen intézményben egy több mint 50 fős csapattal nap mint nap azon dolgozunk, hogy minél több segítséget nyújthassunk a számukra. Örülünk, hogy sok kerületi cég fontosnak tartja a társadalmi felelősségvállalás kérdését és megköszönünk minden támogatást, ami segítséget nyújt a rászoruló családoknak.” – nyilatkozta Bakai-Nagy Zita, Újbuda alpolgármestere

Az ételt biztonságos papírzacskóban elhelyezve szállították ki. (Fotó: Molnár Csongor)

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?