ÉLETMÓDI

Nem tévedés, nyomós oka van a női mellnek

Ha belegondolunk, tényleg nem létezik még egy olyan faj a Földön, melynek nőstényei a szoptatási időszakon kívül is látványos méretű mellekkel büszkélkedhetnek. Az egyetlen kivétel az ember. Véletlen lenne? Egyáltalán nem, de a tudomány furcsa magyarázatot talált…
címkék:
  • Szerző: Ripost

A nők gyönyörűen gömbölyödő keble valóságos csoda! Kivételes adottság, mellyel valamiért megáldották az égiek az emberiséget.

Ha az ember a majomtól származik, akkor sok millió évvel ezelőtt még a mi őseink is négykézláb járkáltak. Aki látott már majmokat, pontosan tudja, hogy ez mit jelent: az intim tájék jól kivehető a hímek számára, akik így mindig tudják, mikor fogadóképes a nőstény. De mi történik, ha a majom egyszer csak két lábra áll?

Nagy mell és evolúció

Gondoljunk csak bele: az állatvilágban a bőr változása, a nemi szerv duzzadása jelzi a hímek számára, hogy szabad a pálya. A felegyenesedett nősténymajom már nem tudja a hagyományos módon felhívni magára a hímek figyelmét, hiszen a szaporodáshoz szükséges lényeg így tökéletesen rejtve marad. A természetnek tehát az ember esetében más módot kellett találnia a termékenység jelzésére – ezért lettek nagyobbak a női mellek. Az elméletet valló tudósok szerint a dús kebel termékenységet és erőt sugároz, vonzza a férfit.

Esély a túlélésre: D-kosár

Az ősidőkben nem élte volna túl a viszontagságos körülményeket egy egyedülálló nő. Nemcsak a saját védelme, hanem a gyerekek miatt is szüksége volt a férfi állandó jelenlétére. Ezért fontos volt, hogy párját hosszú évekre maga mellé tudja kötni. És ezen a ponton kaptak főszerepet a nagy mellek, melyek folyamatos szexuális ingert jelentettek az ősférfiak számára. A szerencsésebb, azaz dúsabb keblű ősasszonyoknak vélhetően nagyobb eséllyel sikerült megtartani párjukat. Ha pedig az őspasit lekötötték a méretes cicik, talán kevésbé nézelődött másfelé.

Csak a férfiak tudják az igazságot

A nagy mellek azt mutatják a férfiak számára, hogy a nő termékeny, nőies és fiatal – vagyis jó választás; és nemcsak szexre, hanem az utódok felnevelésére is alkalmasabb, mint a kisebb mellű nő. Ugyan ezt ma már nagyon kevesen gondolják így, de azért egy nagy keblű nő után több pasi megfordul meg az utcán is. Egy kutatás ráadásul azt is megállapította, hogy a nagy cicikkel megáldott nők szervezetében sokkal több olyan hormon van, amitől termékenyebbek, vagyis hamarabb teherbe esnek. Ugyan már nem vagyunk majmok, az ösztöneink még mindig beleszólnak, kit választunk. Mondják, hogy újabban kicsi cici a divat… de a statisztikák azt mutatják, hogy a nagy keblű nők azért még mindig előnyben vannak.

Mesél a forma

A női kebel formája elárulja tulajdonosa jellemvonásait, például azt is, hogy milyen szerető – állítja egy olasz szexológus.

Piero Lorenzoni több éve vizsgálódik a női keblek körül, csoportokat hasonlít össze, és arra a megállapításra jutott, hogy a mell formája, mérete segít meghatározni a nő személyiségét.

A szexológus szerint a nagy mellű hölgyek általában optimisták, vidámak, érzékenyek és jó szeretők. Az apró mellű nők jó társaságbéliek, megértők és odaadók a szexben. Lorenzoni a méret mellett különböző gyümölcsökhöz hasonlította a női kebleket.

A grapefruit alakú kebellel megáldott nők az ágyban meglehetősen félénkek, sokkal jobban szeretik a gyengéd simogatást, kényeztetést, mint a szexet.

Az ananász, vagyis ovális formájú mell tulajdonosa intelligens, előtérbe helyezi a karrierjét, de közben romantikus lélek és hisz a szerelemben.

A körte alakú kebel fékezhetetlen, független nőt takar, aki kedveli a kalandokat és kiváló az ágyban.

Az alma mellű hölgy kész az ágyban mindenre, de nem szívesen cserélgeti partnereit, akiknél jóval okosabb.

Az olasz kutató kitért a szilikonnal dúsított keblű hölgyekre is, és megállapította, hogy magas az intelligenciaszintjük, a férfiaknak ideálisak rövid kapcsolatra, de egyáltalán nem „háztűzhely körüli” vagyis családanya típusok – olvasható a www.pcnen.com című montenegrói honlapon.

 

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?