Orbán Viktor: Amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba!

POLITIK
Létrehozva: 2019.12.01.

Nagy, decemberi szerelmi horoszkóp: ez vár rád a hónapban

Most kiderül, mit tartogat az év vége.

Bak

Alig kezdődik el a hónap, te máris nyakig vagy a karácsonyi készülődésben. Szeretnéd, ha minden tökéletes lenne, mindennel időben végeznél és jó alakulnának az ünnepek. Párod jól ismeri a maximalizmusod, ezért támogat abban, hogy elégedett legyél. Ha viszont még nem talált rád a szerelem, akkor is ígéretes időszak ez számodra, ugyanis szokatlanul sok új ismeretségre tehetsz szert.

Vízöntő

Idén valahogy nem igazán érzed még az ünnep közeledtét, hiába vannak már feldíszítve az utcák. Nagy a hajtás, amiben vagy, kimerültnek érzed magad, és sokszor sajnos otthon jön ki belőled a feszültség. Ez okoz nehézségeket, de nem kell komoly vitától tartanod. Ha egyedülálló vagy, akkor most legjobb, ha inkább magadra koncentrálsz. Nem kell sokat várnod az új szerelemre, de most figyelj inkább arra, hogy harmóniába kerülj a lelkeddel.

Halak

Úgy érzed, minden összeesküdött ellened. Szerencsétlenül alakult sok dolog, amelyben erősen hittél. De kapcsolatodra ez nem igaz, sok meghitt pillanat vár rád a következő hetekben. Ha még keresed a Nagy Őt, akkor ne utasíts el semmilyen meghívást, mert fontos találkozásban lehet részed.

Kos

Itt az idő, hogy talpra állj. Ahelyett, hogy a sérelmekre koncentrálnál, inkább próbáld meg a jó oldalát nézni a dolgoknak. Sok-sok szépség vesz körül, rajtad múlik, hogy észre is veszed-e ezeket! És ez igaz kapcsolatodra is, annak ellenére, hogy nem tökéletes. Na de semmi sem tökéletes az életben, nem igaz? Ha a szerelmet keresed, akkor legyél óvatos. Olyasvalaki próbálhat meg elcsábítani, aki nem lesz rád jó hatással.

Bika

Igazán meghitt, összebújós és intim lesz ez a hónap: pároddal szinte mindenben egymásra tudtok most hangolódni, és remekül megértitek egymást. Egyedülállóként is jó, ha szem előtt tartod az összhangot: olyan emberen akadhat meg a szemed, akit már régebb óta ismersz, és akivel nagyon is jól kijöttök.

Ikrek

Ne hagyd, hogy a készülődés és az év végi hajtás úrrá legyen rajtad! Próbálj meg kicsit türelmesebb lenni, és nézd el párodnak, hogy bizony ő is fárasztó hónapokon van túl. A hullámvasút, amelyet december eleje tartogat, csak átmeneti állapot kapcsolatotokban. Minden elsimul a hónap közepétől. Ha még keresed az igazit, akkor most sok bókban és udvarlásban lehet részed. És ezek szinte szárnyakat adnak majd neked.

Rák

A december a te hónapod! Végre együtt a család, és a közeledben tudhatsz mindenkit, aki fontos neked. Tele van a szíved szeretettel, párod imádja látni rajtad, ahogyan ilyenkor ragyogsz. Nagyon szép időszak lesz ez számotokra. Egyedülállóként legyél elővigyázatos: megismerkedhetsz valakivel, de jó, ha lassabban haladsz a megszokottnál, mert kérdésesek a szándékai.

Oroszlán

Úgy várod az ünnepeket, mint egy falat kenyeret. Ezúttal nem a ragyogás és a csillogás miatt, hanem sokkal inkább a pihenésért és a minőségi időért, melyet pároddal szeretnél tölteni. Ő is erre vágyik. Így aztán nagyon is csodás időszakra készülhetsz. Ha még nem találtad meg a tökéletes partnert, akkor jó hírünk van: egy mostani találkozás talán egy egész életre szóló szerelmet jelent.

Szűz

Kicsit elvonulnál most a világtól, mert kezd eleged lenni az egész éves nyüzsgésből, ahogyan a karácsony körüli, növekvő felhajtásból is. De szerencsére párod megértő és kedves veled. Értékeld ezt és fejezd ki, hogy hálás vagy érte! Nagyon fog örülni neki. Ha még keresed a Nagy Őt, akkor érdemes a kezedbe venned a kezdeményezést. Ha azt súgják az ösztöneid, hogy lépned kell, akkor ne habozz megtenni ezt!

Mérleg

Kicsit csapongó és szertelen vagy mostanában. Párod alig tudja követni a hangulataid, ami egyrészt növeli az izgalmat a kapcsolatotokban, másrészt viszont kihívások elé állítja őt. Igyekezz kommunikálni neki, hogy mikor mi játszódik le benned – így sokkal könnyebben fog tudni támogatni majd. Ha még várat magára a szerelem, akkor valószínű, hogy kicsivel tovább számít a türelmedre még. Úgy tűnik, inkább majd jövő év elején történik nagyobb változás. Addig használd ki az időt az örömteli várakozásra!

Skorpió

Biztos, hogy érdemes őrizgetned a haragod és a dühödet? Ennyire nagyot hibázott volna a partnered? Lépj kicsivel hátrébb, és kellő távolságból vizsgáld a kettőtök közti feszültséget. Talán észreveszed, hogy te miben lehettél ludas. Ha az igazit keresed, akkor imádni fogod ezt a bókokkal és elismerésekkel teli időszakot.

Nyilas

Olyan arcát ismered meg párodnak, melyre nem is számítottál. Ez jó érzéssel tölt el, úgy érzed, még erősebb köztetek a kötődés, és egyáltalán nem kizárt, hogy komolyabb elköteleződésre is sor kerül köztetek a közeljövőben. Ha még egyedülálló vagy, akkor most megismerhetsz valakit, akivel fokozatosan és lassan ugyan, de meghatározó kapcsolat alakul köztetek.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Szenzáció: Zidane nyártól sztárcsapat edzője lesz

origo.hu

Elszólta magát a megcsalásról a magyar sztárpár

metropol.hu

Házasság első látásra: kiderült, mi van Bogi és Csabi között

magyarnemzet.hu

Kovács István nullás osztályzata, a BL-beli teljesítményéért is kapott már büntetést

mindmegette.hu

Megdöbbensz, ezért kérik el a személyidet ha az Aldiban vásárolsz

vg.hu

Alba Aréna: megnyílt Magyarország legújabb sportarénája – fotók

origo.hu

Tangás fürdőruhára vetkőzve ünnepelte születésnapját Szőke Zsuzsi

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. március 23.: az Oroszlán megkönnyebbül, a Nyilasnak komoly felismerései vannak

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

"Ki fog látszani a s*nám" - Kiakadtak a túl szexi ruha miatt az olimpikonok

ripost.hu

Meglepő döntést hozott Kis Grófo testvére a szolnoki luxusházzal kapcsolatban

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

ÉLETMÓDI

Locsolkodás szárazon: az alkoholallergia jelei

ÉLETMÓDI

Megöntözlek rózsavízzel, hogy ne hervadozzál!- Hollywoodi sztárok saját kölnivel

ÉLETMÓDI

Csak a legokosabbak tudják 32 másodperc alatt megoldani a húsvéti képrejtvényt

ÉLETMÓDI

360 millióért duplex lakása is lehet, és 135 négyzetméteres terasza a belvárosban!

ÉLETMÓDI

Megszállottan szerelmes vagy a párodba? Lehet, Bovaryné-szindrómád van

ÉLETMÓDI

Így erősítsd meg otthon a gátizmaidat! Nem csak nőknek!

ÉLETMÓDI

Nem tudsz dönteni az indukciós és a kerámia főzőlap között? Segítünk, melyiket válaszd!

ÉLETMÓDI

A kínai horoszkóp felfedi: ezekre a jegyekre szenvedés vár márciusban