MEDICINA

Fontos jel a kézfejeden: Ezt árulja el személyiségedről

Talán nem is hinnéd, de elég egyetlen pillantás a kezedre, és kiderül, ki vagy. Figyeld ezt a jelet, és sokkal többet megtudhatsz másokról is, mint gondolnád!
címkék:
  • Szerző:

Egy kutatás adatai szerint kiderülhet egy ember ujjainak a hosszából, hogy milyen egyéniség, sőt, még az is, hogyan viselkedik bizonyos helyzetekben. Egyetlen bökkenő van csupán: hogy kizárólag férfiakon működik a dolog. Ám ez nem feltétlen baj, hiszen a nők imádnak titkokat kifürkészni a leendő párjukról…

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Pixabay

A férfiak gyűrűs- és mutatóujjának a hossza ugyanis a tesztoszteronszintről árulkodik, és így arról is, hogy az illető férfiként hogyan állja meg a helyét az életben.

A) A hosszabb gyűrűsujj a sármőrök jele

Elegáns és vonzó férfiak, mindenkivel jó, kijönnek, és a nők a lábaik előtt hevernek. Egy kicsit agresszívabbak az átlagnál, és sokkal merészebben vállalják a kockázatokat – de talán pont emiatt ennyire vonzók. A kutatásból kiderült az is, hogy ezek a férfiak általában többet keresnek, mint a rövidebb ujjú társaik.

B) Ezek a férfiak szeretnek magukban lenni

Bár magabiztosak, sőt, egy csipetnyi egészséges nárcizmusra hajlamosak, mégsem élnek színes társasági életet, akiknek a gyűrűsujja rövidebb, mint a mutatóujj. Sokkal inkább szeretnek egyedül lenni, a maguk dolgával foglalkozni, és ha szerelembe esnek, ritka, hogy ők teszik meg az első lépést.

C) Ezt a típust semmi nem hozza ki a sodrából

Akiknek egyforma ez a két ujja, nagyon jól megtalálják az életben, no meg a konfliktusokban az arany középutat – ráadásul hűségesek, és rengeteg szeretetet adnak a nőknek. Minden nyugodt és kiegyensúlyozott körülöttük, és a hosszú távú kapcsolatra vágyó nők imádják őket.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?