Létrehozva: 2019.05.07.

Elképesztő ez a személyiségteszt: leleplezi személyiséged minden rejtekét

Bámulatos, milyen mélységeidet tárja fel ez a teszt.

Ez a teszt azért különösen izgalmas, mert egyszerre több módszert is bevet annak érdekében, hogy a lelked mélyéig jusson. A szemed öntudatlanul is keresi azt, ami számára meghatározó és fontos – az állatok pedig igazán sokat elárulnak pszichédről. Nincs más dolgod tehát, mint rápillantani erre a képre és megjegyezni, milyen állatot fedeztél fel rajta először.

Nézzük, mit árul el rólad mindez! LAPOZZ!


1. Macska

Introvertált, befelé forduló személyiség vagy. Szereted ugyan a társaságot, mégis inkább kisebb csoportokban, szűkebb közösségekben érzed jól magad. És legalább ennyire kedveled az egyedül töltött időt. Kíváncsi vagy és érdeklődő, néha hajlamos vagy arra, hogy a hangulatod befolyásolja a viselkedésedet és cselekedeteidet, érzelmeid pedig átvegyék fölötted az uralmat. Nem igazán foglalkozol mások véleményével, a legtöbben mégis kifejezetten szeretnek a közeledben lenni és barátságos, melegszívű embernek tartanak.

Nézd meg, mit mond el a következő lehetőség! LAPOZZ!


2. Hód

Tudatos, szorgalmas, pozitív természet vagy. Nagyon fontosak számodra a kapcsolataid, és minden tőled telhetőt megteszel, hogy igazán kimutasd a szeretetedet. Alkalmanként mégis előfordul, hogy kissé hűvösnek tartanak. Ez csak azért van, mert nagyon jól vág az eszed és szeretsz praktikusan gondolkozni, szervezetten élni. Fontos számodra a harmónia és igyekszel megteremteni az egyensúlyt a munkád és a magánéleted között.

Mutatjuk a következőt! LAPOZZ!


3. Ló

Megbízható vagy, hűséges, lojális és rendkívül empatikus. Szereted a szabályokat, megnyugtatóan hatnak rád és biztonságérzetet adnak, és kedveled azokat a rutinokat is, melyeket kialakítottál az életedben. Ha teheted, kerülöd a felfordulást és a túlságosan nagy változásokat. Nagyon kötődsz és törődsz, érzékeny ember vagy, az őszinteség pedig az egyik legerősebb személyiségjegyed.

Lássuk, mit árul el a következő állat! LAPOZZ!


4. Delfin

Intelligens, kreatív és nagyon szeretetreméltó ember vagy. Sosem ülsz tétlenül, sosem unatkozol. Imádod a játékot, a kalandokat, humorod kimondottan sziporkázó, és bár ezek a jellemvonások első ránézésre néhány ember számára felszínességet és sekélyességet mutatnak, ez csupán tévedés. Amikor jobban megismernek, ők is rájönnek, milyen mély és érzékeny lelked van.

Jöjjön a következő választás magyarázata! LAPOZZ!


5. Kutya

Egy nyitott, barátságos, szeretetteljes egyéniség vagy, aki szívén viseli mások sorsát, és ott segít, ahol csak tud. Olyan önzetlenségre vagy képes, amire csak nagyon kevesen, a környezetedben élőket pedig mindig megpróbálod jókedvre deríteni. Kötelékeid, emberi kapcsolataid roppant erősek és stabilak, igazi öröm a közeledben lennie annak, akit szeretsz.

Mutatjuk, mit árul el a következő állat! LAPOZZ!


6. Polip

Titokzatos vagy, kiszámíthatatlan és csupa rejtély. Szinte lehetetlen téged megfejteni, de mindig azokat találod meg és azokat vonzod be, akik igazán jól passzolnak hozzád. Öntudatos vagy és magabiztos. Ragaszkodsz az elveidhez, az elképzeléseidhez és azokhoz az emberekhez, akik fontosak számodra. Nyitott vagy és jó képességed van hozzá, hogy gyorsan, könnyedén tanulj, ugyanakkor gyakran szeretsz a saját ötleteid alapján lépni és élni.

Nézd meg a következő lehetőséget is! LAPOZZ!


7. Lepke

Természeted alkalmazkodó, rugalmas, minden nehézséggel megbirkózol, amit eléd sodor az élet. Néha nehezen adsz hangot a véleményednek és nehezen képviseled az érdekeidet, ezért a nagy és nyüzsgő társaságok helyett inkább a szűkebb köröket részesíted előnyben. A szépséged és az eleganciád mindenkit lenyűgöz, árad belőled a tisztaság és a külső-belső ragyogás.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Megérkezett az új Moszkvics csúcsmodell, le fog esni az álla, ha meglátja

origo.hu

Oroszország háborús üzenetet küldött Izraelnek és Iránnak

borsonline.hu

"Hiába kiabáltam, hogy állítsák meg" – piroson tekert át a hároméves kecskeméti kislány

metropol.hu

Kész rejtély: elloptak egy Boeing repülőt, nyomtalanul eltűnt a gép és a két tolvaj is

vg.hu

Magyar autópályák: csak most terjed el az a szokás, amit a KRESZ is előír, de Nyugat-Európában már több évtizede működik

origo.hu

Sejtelmesen üzent Stana Alexandra

travelo.hu

Különleges lakóval bővült a budapesti állatkert

ripost.hu

Itt a vége: Kilakoltatják a TV2 fiatal sztárját és teljes családját

ripost.hu

Alig lehet ráismerni Magyarország korábbi ünnepelt sztárjára - fotók

ripost.hu

Már Jürgen Klopp is lemondott róla? Szoboszlait támadják Angliában

ripost.hu

Így gondozd most az epret, hogy májusra gyönyörű termésed legyen

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

ÉLETMÓDI

Locsolkodás szárazon: az alkoholallergia jelei

ÉLETMÓDI

Megöntözlek rózsavízzel, hogy ne hervadozzál!- Hollywoodi sztárok saját kölnivel

ÉLETMÓDI

Csak a legokosabbak tudják 32 másodperc alatt megoldani a húsvéti képrejtvényt

ÉLETMÓDI

360 millióért duplex lakása is lehet, és 135 négyzetméteres terasza a belvárosban!

ÉLETMÓDI

Megszállottan szerelmes vagy a párodba? Lehet, Bovaryné-szindrómád van

ÉLETMÓDI

Így erősítsd meg otthon a gátizmaidat! Nem csak nőknek!

ÉLETMÓDI

Nem tudsz dönteni az indukciós és a kerámia főzőlap között? Segítünk, melyiket válaszd!

ÉLETMÓDI

A kínai horoszkóp felfedi: ezekre a jegyekre szenvedés vár márciusban