ÉLETMÓDI

Kitálaltak a magyar férfiak: ezekre az intim fazonokra buknak

Megkérdeztük a férfiakat, milyen intim fazonra buknak igazán.
  • Szerző: Ripost

Míg a 80-as években a természetes, erős szőrzet volt a nyerő, addig manapság teljesen megváltozott a divat, ami az intim fazonokat illeti.

Sokan azt vallják, nem jó az ősdzsungel, hiszen ki az, aki machetével akar utat törni. Mások szerint viszont a teljes pucérság a kiábrándító.

Fotó: Pixabay

De mi erről a férfiak véleménye?

A bizony megkérdezte, a férfiak milyen intim fazont kedvelnek inkább a partnerükön. A válaszok szerint egyértelmű, hogy a férfiak szívesebben utaznának Hollywoodba, mint Brazíliába...

A hollywoodi gyanta

A legtöbb magyar férfi a hollywoodi stílust kedveli, amely a teljes intim gyanta, a szeméremdomb, a szeméremajkak és a fenék körüli rész teljes szőrtelenítését jelenti.

A leszállópálya

A második helyen a leszállópálya, vagyis a brazil gyanta ezen változata végzett. Ekkor a teljes intim részt szőrtelenítik, a szeméremdomb középső részén hagynak csak egy vékony csíkot, a leszállópályát.

A formára vágás

A harmadik legkedveltebb, ha formára van nyírva. Ez is a brazil gyantához tartozik igazából, de nem muszáj csak egy csíkot hagyni. Van, aki háromszöget, más akár szív alakot vagy más formát választ.

A természetes

Meglepődtünk az eredményen, de voltak olyan férfiak, akik a természetességre esküdtek. Bár az tény, hogy kevesen szeretnének szőrtakarón pihenni...

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?