KEDVENC

Milyen pózban alszol? Ezt árulja el rólad!

Beszédes, hogy pihened ki magad.
címkék:
  • Szerző: KM

Ha lehet hinni a szakértőknek, sokat elárul rólunk az is, milyen pózban töltjük az éjszakánk nagyobbik részét. Ha tisztában vagy vele, az alábbiak közül melyik a legjellemzőbb rád, akkor most azt is megtudod, milyen ember is vagy valójában.

1. Zuhanó

Hason fekszel, miközben oldalra fordítod a fejed, két kézzel átöleled a párnát, vagy épp magad mellett pihenteted a karjaid. Egy nyitott ember vagy, igazi társas lény és játékos. Ami a szívükön, az a szájukon, így előfordul, hogy könnyen megbántanak másokat. A kritikát ugyanakkor nehezen viselik. Titkon pedig abban reménykednek, ők irányíthatják az eseményeket saját maguk körül.

2. Kaktusz

A hátadon fekszel, kinyújtott lábakkal a kezeidet pedig a fejed mellett pihenteted. Kevesen vannak, akik így alszanak. Õk azok, akiknek a barátok a világon a legfontosabbak. Lételemük mások problémáinak meghallgatása, és minden igyekezetükkel azon vannak, segítsenek a bajba jutottakon.

3. Katona

Háton fekszel, kinyújtott kezekkel és lábakkal. Egy csendes jellem vagy, nem szereted a felfordulásokat. Komolyan veszed saját magad és másokat is. És az elvárásaid is nagyok, magaddal és másokkal szemben is. Bizony, gyakorta előfordul az is, hogy horkolsz.

4. Ölelő

Az oldaladon fekszel, nyújtott lábakkal, miközben a karjaiddal úgy csinálsz, mintha valakit éppen át szeretnél ölelni. Egy nyitott, barátságos, vidám természet vagy, ugyanakkor gyanakvó és alkalmanként cinikus is. Nagyon nehezen hozol döntéseket, de ha igen, akkor hajlamos vagy kitartani mellette.

5. Farönk

Oldaladon fekszel, nyújtott lábakkal és karokkal. Állítólag ez a második legnépszerűbb alvási póz. Az így alvók könnyed, társasági emberek. Szeretik a saját baráti közösségüket, viszont szívesen megismernek új embereket is. Általában a kezdetektől bíznak másokban, így könnyen pórul is járhatnak.

6. Embrió

Az emberek több mint 40 százaléka így alszik. Az oldalán fekve, felhúzott lábakkal és karokkal. Az ilyen emberek kívülről erősnek, keménynek mutatják magukat, de valójában érzékenyek és sérülékenyek. Jellemző rájuk az is, hogy hosszasan agyalnak az élet dolgain, és feleslegesen aggódnak, vagy idegeskednek. 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?