ÉLETMÓDI

Fehér karácsonyra vágysz? Nem kell lemondanod róla!

Hófödte fa és nagy pelyhek az álmaid szentestére? Valóra fog válni, amit szeretnél!
  • Szerző: FÁB

Az időjárás-előrejelzések szerint nem sok okunk van bízni a fehér karácsonyban. Úgy tűnik, idén sem hozza el a havat a szenteste. Te viszont elhozhatod az otthonodba, és egyáltalán nem kell lemondanod a havas hangulatról. Egyszerű trükköket mutatunk, hogyan varázsold át lakásodat.

Még nem késő beszerezned néhány flakon műhavat. Ha ezúttal nem csak az ablakra használod, hanem bőségesen befújod vele a karácsonyfád ágait, akkor gyönyörű, hólepte fában gyönyörködhettek.

A megszokott ablakdíszítés helyett válassz idén valami izgalmasabbat! Mindössze damilra vagy cérnára van szükséged, a havat pedig fehér színű habcukorból, esetleg vattapamacsokból állíthatod elő. Ha szabálytalan méretű labdácskákat fűzöl fel egy-egy szál damilra, szabálytalan távolságra egymástól, ezeket a damilokat pedig fellógatod az ablak elé vagy bárhová, ahol a lakásban szeretnéd megidézni a hangulatos hóesést, akkor igazán különleges élményben lesz részed.

Készíts havas dekorációt néhány száz forintért kapható flakonos, illetve zacskós műhóval. Használd bátran mécsestartóba, üvegvázához, dekorációként szerzett faágakhoz. Gyönyörű végeredményt tudsz elérni.

Állíts össze havas életképeket nagy, öblös üvegekbe! Tehetsz bele szánkót, őzikét, fenyőfát, hóembert! Imádják a gyerekek!

És ezeket olvastad már?