EZO

Ez a három csillagjegy sötét titkokat rejteget, vigyázz velük, mert bajba sodornak

A sötét titkok hosszú ideig rejtve maradhatnak, de egyszer minden kiderül. Így aztán az erre hajlamos csillagjegyek sem titkolózhatnak örökké. Persze jó lenne tudni, hogy egyáltalán kik azok, akik rejtegethetnek valamit...

A mostani csillagállások annak kedveznek, hogy a titkolózó csillagjegyek minden sötét rejtegetnivalója napfényre kerüljön. Augusztus elsejéig az Ikrek jegyében jár a Lilith Fekete Hold – az Ikrek jegye pedig épp a kommunikációról és a kíváncsiságról híres. Vagyis minden adott a nagy felfedezésekhez és nagy rádöbbenésekhez, akár azokkal kapcsolatban is, akikről azt hittük, mindent tudunk.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Titkolózó csillagjegyek 01

A mostani csillagállások a legrejtettebb titkok felszínre kerülésének kedveznek
Fotó: Pixabay.com

Most fényre kerülnek azok a titkok is, amelyekről valójában nem is akartunk tudni. A helyzet sajnos a konfliktusokat is magával hozza, különösen akkor, ha a titkolózó csillagjegyek egyes szülöttei tagadják mindazt, amit megtudsz róluk, vagy agresszívan reagálnak arra, hogy kiderülnek a titkaik. Sőt, olyan is van, akinek egyszerűen elege lesz a titkolózásból, és maga áll elő a legsötétebb sztorival. De vajon melyek ezek a titkolózó csillagjegyek?

Titkolózó csillagjegyek 02

A Rák jegyűek az elutasítástól félve árulják el magukat
Fotó: Pixabay.com

Rák: fél az elutasítástól, ezzel árulja el magát

A Rák jegyében születettek legnagyobb félelme, hogy elutasítják őket, hogy a baráti körük kivető őket magából. A következő hetekben felerősödhetnek ezek a félelmek, különösen akkor, ha a Rák-szülött úgy érzi, hogy kiderülnek azok a titkok, amelyeket akár évekig is sikeresen rejtegetett a többiek előtt. Előfordulhat, hogy a Rák jegyűek kínosan magyarázkodni kezdenek félelmükben, és ezzel maguk adják ki a titkaikat. Figyelj oda, ha a Rák jegyű barátod hirtelen túl sokat beszél, nevetgél vagy fura magyarázatokba bonyolódik – lehet, hogy épp valami olyanról próbálja elterelni a figyelmet, amit eddig nem tudtál.

Skorpió: a titkolózó csillagjegyek legsötétebb titkai is felszínre kerülhetnek

A Skorpió jegyűek esetében a Lilith Fekete Hold a legsötétebb titkokat hozhatja ki a fényre. A titkolózó csillagjegyek legrejtélyesebbjének lelkébe általában nehéz belelátni, most viszont kikotyoghatja azt, amit eddig nem tudtál. Ráadásul a Skorpió jegyű barátod úgy árulhatja el magát, hogy megpróbálja kiszedni belőled a te titkaidat. Egyre több gyanús kérdést tesz fel a múltadról, miközben úgy tesz, mintha őszinte volna hozzád – előfordulhat, hogy ez most túl jól sikerül, és tényleg elmond valami olyasmit, amit nem szeretett volna elárulni, te pedig nem biztos, hogy szeretted volna hallani. Mindez egy egyszerű baráti beszélgetés során is előfordulhat, de még nagyobb rá az esély, ha a Skorpió jegyű szerelmeddel beszélgetsz.

Titkolózó csillagjegyek 03

Lehull az álarc, most senki nem tud tovább titkolózni
Fotó: Pixabay.com

Halak: nem titkolózik tovább, előbújik a legrosszabb oldala

A Halak jegyűek általában a társaság közkedvelt tagjai, most viszont számítani lehet rá, hogy az az oldaluk is előbújik, amelyet eddig nem láttunk, vagy nem akartunk látni. A Halak jegyűek általában nem tartoznak a titkolózó csillagjegyek közé, de azért nekik is van rejtegetni valójuk. Most pedig mindez napvilágra kerülhet – akár egy rosszul elsült tréfa formájában, akár úgy, hogy elegük lesz abból, hogy mindig a jó oldalukat mutassák, és most megmutatják azt is, amit eddig nem tettek közhírré. Ha kell, beleállnak akár a konfliktusba is.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?