EZO

Ezek a csillagjegyek nagy mázlisták, mindent megúsznak

Vannak olyan emberek, akik a legdurvább stiklikbe is belemehetnek, úgysem fog soha kiderülni. Vajon min múlik, hogy ők mindent megúsznak? Lehet, hogy a csillagjegyükön? És vajon te is köztük vagy?

A világ egyre zavarosabb: vannak emberek, akik azonnal lebuknak, ha rossz úton járnak, és vannak, akik, úgy tűnik, egyszerűen mindent megúsznak. Nem igazságos, hogy van, aki életében egyszer bliccel a buszon, és máris jön az ellenőr, míg mások szinte bármit csinálnak, sosem derül ki – de sajnos mindannyian láttunk már ilyet. Lehet, hogy a csillagjegyünktől is függ, mekkora stiklikbe mehetünk bele a lebukás kockázata nélkül? És melyek azok a csillagjegyek, amelyek szinte minden helyzetből jól kerülnek ki? Mi segíti őket abban, hogy sose bukjanak le? És vajon te köztük vagy?

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Mindent megúsznak 01

Egyes csillagjegyek minden stikliből jól kerülnek ki
Fotó: Pixabay.com

Nyilas: ők tényleg mindent megúsznak!

A Nyilas jegy szülöttei valóban szinte mindent megúsznak. Merészek, és arra is hajlamosak, hogy ne törődjenek mások érzelmeivel, ez pedig veszélyes kombináció. Épp ezért néha olyan dolgokba is belemennek, amelyek már bőven a szürke zónába esnek, mégis nagyon ritkán buknak le. Bármit is mondanak, az legalább kétféleképpen értelmezhető – ha kiderül a stiklijük, legfeljebb ráfogják, hogy félreértetted a dolgot. Pusztán felelősségérzetből aligha fogják betű szerint betartani a szabályokat, különösen, ha maguk is úgy érzik, hogy lebukás nélkül végigvihetik az ügyeiket, legyen szó akár félrelépésről, akár más csínytevésről.

Ikrek: igazi kettős személyiségek

Az Ikrek jegyűek kettős jegyük miatt sokszor valóban kettős személyiségek: mindenki felé azt az oldalukat fordítják, amelyikkel épp elérhetik a céljaikat. Ha pedig úgy érzik, éppen jó passzban vannak és akármit is csinálnak, mindent megúsznak, akkor hazárdjátékosokká válhatnak. Senki nem képes olyan gyorsan lerázni magáról a felelősséget, mint az Ikrek csillagjegy szülöttei. Ha meg vannak győződve a saját ártatlanságukról, akkor nincs az az ember, aki rájuk tudná bizonyítani ennek ellenkezőjét.

Mindent megúsznak 02

A Kosokat az intelligenciájuk segíti, hogy ne bukjanak le
Fotó: Pixabay.com

Kos: intelligensek és türelmetlenek

A Kos jegy szülöttei rendkívüli intelligenciájuknak köszönhetik, hogy mindent megúsznak. Az egyetlen pont, ahol elbukhatnak, a türelmetlenségük, de gyakran ennek ellenére is képesek mindenkit meggyőzni az ártatlanságukról. Ha elkövetnek valami olyat, amit nem kellett volna, tűz-jegyre jellemző szenvedélyességgel védik magukat, és nagyon tehetségesek a bizonyítékok eltüntetésében, vagy félreértelmezésében. Ráadásul általában szerencséjük is van, ennek is köszönhetik, hogy bármit is tesznek, nem buknak le.

Mérleg: tökéletesen egyensúlyoznak a szélsőségek között

A Mérleg jegy szülöttei remekül egyensúlyoznak a szélsőségek között: ha kibillennek az egyensúlyukból, és elmennek az egyik szélsőség irányába, máris visszapattannak, és visszakerülnek a másik oldalra. Épp ezért nem jelent nekik gondot, hogy egyik nap ezt gondolják, a másik nap pedig az ellenkezőjét. Sőt, mi több: meg is tudják magyarázni, hogy tulajdonképpen semmi rosszat nem tettek, és a másik fél emlékszik rosszul az ügyben játszott szerepükre: nem csoda hát, hogy mindent megúsznak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?