EZO

Vigyázz a pénztárcádra! Ez a 4 jegy most komoly anyagi bajba kerülhet!

Vannak csillagjegyek, amelynek szülöttei ösztönösen jól bánnak a pénzzel, míg mások rossz pénztárosok. Vajon mit mond az aktuális pénzhoroszkóp, kinek érdemes a szokottnál is jobban meggondolnia a kiadásait?
  • Szerző: H. G.

A csillagok állása nem csak a szerelmi életünkre van hatással, hanem a bankszámlánkra is. Vajon mely csillagjegyek azok, akiket a pénzhoroszkóp most arra int, hogy jobban vigyázzanak a pénzükre? Elsősorban azoknak kell odafigyelniük, akik ösztönösen nem bánnak túl jól az anyagi javakkal, épp ezért komoly bajba is kerülhetnek anyagi téren. Ám ha óvatosak elkerülhetik a pénzügyi katasztrófát: eláruljuk, hogy milyen pillanatokban érdemes költekezés helyett inkább a megtakarításra összpontosítaniuk.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Pénzhoroszkóp 01

Akármennyire is szeretsz költekezni, most nem árt kétszer is átgondolnod, mit veszel meg, és mit hagysz a boltban
Fotó: Pixabay.com

Nyilas: szeret jól élni, de a pénzhoroszkóp most óvatosságra inti

A Nyilas legnagyobb hibája a pénzzel kapcsolatban, hogy szeret látványosan jól élni, és nem igazán tud ellenállni az impulzusvásárlásnak. Ez különösen akkor veszélyes, ha már a hitelkártya-keretét költi, és ezt tudja is, de mégsem tud leállni. A pénzhoroszkóp most fokozott óvatosságra inti, mert a következő hónap szűkösnek ígérkezik. Ha kell, inkább bízd a párodra a kártyádat, és csak korlátozott összegű készpénzt tarts magadnál. Ha pedig épp megvennél valamit, háromszor is gondold meg, tényleg szükséged van-e rá, vagy csak egy újabb menő cuccal nyugtatnád meg a lelkedet.

Pénzhoroszkóp 02

A Mérleg jegyűek időnként akkor sem tudnak ellenállni a szép ruháknak, ha hó végén trükközniük kell a számlákkal
Fotó: Pixabay.com

Mérleg: a divat jelenti rá a legnagyobb veszélyt

A Mérleg jegyében születettek szeretnek jól kinézni, és ez a vásárlási szokásaikban is tükröződik: a csinos ruháknak nem tudnak ellenállni. Néha még akkor sem fogják vissza magukat a ruházati üzletekben, ha hó végén trükközniük kell egy kicsit a számlákkal. A következő hónapban viszont érdemes mindenáron elnyomniuk a divat iránti szenvedélyüket. Vásárlás helyett inkább túrd fel a szekrény mélyét: egészen biztosan lesz benne pár olyan holmi, amit még alig viseltél, így pontosan olyan érzésed lesz bennük, mint ha most vettél volna magadnak valami szépet. Sőt, amit nem hordasz, azt akár el is adhatod, így szert téve egy kis extra bevételre.

Bika: a pénzhoroszkóp most nem kedvez a kényeztetésnek

A Bika szülöttek legtöbb pénzügyi nehézsége abból adódik, hogy szeretik a földi örömöket, és szívesen jutalmazzák meg magukat egy-egy nehéz nap után. A pénzhoroszkóp szerint viszont most meg kell találniuk a kényeztetésnek olyan módjait, amelyek nem kerülnek pénzbe. Buli vagy éttermi vacsora helyett inkább menj haza, és kényeztesd magad egy forró fürdővel, vagy egy szabad estével. Mivel a legtöbb Bika-szülött teherbírása felülmúlhatatlan, ha szeretnéd elkerülni a pénzügyi katasztrófát, az is megoldás lehet, ha elvállalsz néhány túlórát. Azt viszont jól gondold meg, hogy megéri-e betegre dolgoznod magad azért, hogy költekezhess egy kicsit. Ne feledkezz meg róla, hogy a pihenés is fontos!

Pénzhoroszkóp 03

Néha muszáj kicsit pihentetnünk a kártyánkat
Fotó: Pixabay.com

Halak: a jótékonyság szép dolog, de néha muszáj magára is gondolnia!

A Halak jegyűekre a pénzhoroszkóp szerint most az önzetlenségük jelenti a legnagyobb veszélyt. A jótékonyság nemes dolog, de néha a Halak-szülötteknek is muszáj egy kicsit magukra gondolniuk és nemet mondaniuk egy-egy kérésre. A csillagok most egy kicsit szűkösebb időszakot ígérnek, így, ha el akarod kerülni a nehézségeket, most elsősorban a saját pénzügyeidet kell rendbe tenned, és csak ezután gondolhatsz másra. Ha viszont elmélyülsz a befektetések tudományában, a jövőben kevésbé kell aggódnod a pénzügyeid miatt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?