Létrehozva: 2021.12.17.

Az újrakezdés esélye: Ezért optimista az asztrológia a 2022-es évvel kapcsolatban

Az asztrológia szakértői szerint a mögöttünk álló két nehéz év után végre van okunk némi óvatos optimizmusra. De vajon mit ígérnek a csillagok 2022-re?

2021-ben és 2022-ben a csillagok is jelezték, hogy váratlan fordulatoknak nézünk elébe – és nem is volt hiány a változásból és sajnos a nehézségekből sem. Az asztrológia szakértői szerint azonban 2022-re már némi óvatos optimizmussal tekinthetünk. Persze nem lesz hirtelen minden napsugaras, de a változások végre már az előrelépést szolgálják majd.

Az asztrológia 2022-vel kapcsolatban már megenged magának egy kis óvatos optimizmust
Fotó: Pixabay.com

A Szaturnusz és a Pluto 2020-as együttállása a Bak jegyében a járvány kezdetére esett. A Jupiter és a Szaturnusz együttállása is a változásokra utalt. A 2021-es Szaturnusz-Uránusz kvadrát azt jelezte, hogy a 2020-as felfordulás után újra megpróbálunk valamilyen stabilitást találni. A 2022-es csillagállások viszont már az esetleges nehézségek ellenére is felvillantják az újrakezdés esélyét. Lássuk, mi mindenre teremt esélyt az új év.

Az asztrológia szerint elindulhatunk az álmaink felé

Az év uralkodó bolygója a Jupiter a bőség, a növekedés bolygója. 2022-ben épp ezért varázslatos újrakezdések várhatók. Május 10-ig, majd október 28 és december 20. között ez a bolygó az álmodozó Halak jegyében tartózkodik, ami a spiritualitásunkat újíthatja meg az asztrológia szerint. ezekben az időszakokban inspirációra, misztikus megérzésekre számíthatunk, és végre előtörhet a spirituális vagy a művészi énünk.

Május 10. és október 28. között a Jupiter a Kos jegyében áll, amely az új kezdeteket, az erőteljes elindulást szimbolizálja. Ekkor érdemes bátor váltásokba belefogni, és akár új vállalkozásokat indítani.

2022-ben a csillagok egyes asztrológusok szerint támogatni fogják az új kezdeteket
Fotó: Pixabay.com

Váratlan meglepetések is várhatók

A Holdcsomópontok 2022-es állásai szerint nagy felismerések és hirtelen változások várhatók azokban a dolgokban, amelyeket értéknek tartunk. Az Északi és Déli Csomópont az életcélunkért és a küldetésünkért is felelős. Amikor ezek a csomópontok aktiválódnak, mint például 2022-ben, akkor át kell gondolnunk, merre tartunk, és mit akarunk magunk mögött hagyni. 2022-ben teljesen váratlan módon is ráléphetünk erre az útra, különösen akkor, amikor az északi Csomópont a kiszámíthatatlan Uránusszal áll együtt július 26.-án. Minden jegyre máshogy hat ez az együttállás, de az tény, hogy váratlan meglepetések nyarának nézünk elébe, amikor olyan lehetőségek érkeznek az életünkbe, amelyekre korábban álmunkban sem gondoltunk volna.

A kapcsolatok is jó irányba indulnak el az új évben
Fotó: Pixabay.com

Az asztrológia az újjászületés energiájával számol

A Pluto, az átalakulás bolygója 2022-ben jó néhány lehetőségről gondoskodik a személyes életünkben és kollektív téren is. A Vénusz 2022 első hónapjaiban a Bak jegyébe áll együtt a misztikus Plutoval, ráadásul egy ideig hátrál is. Ez az időszak jó alkalom, hogy a kapcsolataink és vágyaink mélyére ássunk, és kitaláljuk, mit őrzünk meg, és mit akarunk inkább teljesen újjáépíteni. A Pluto ráadásul társadalmi téren is változásokat, a régi megszokások átalakulását hozhatja.

A kapcsolatok felragyognak

A Vénusz és a Mars, a szerelem és a szenvedély bolygói február 16.-án és március 5.-én lépnek erőteljes kapcsolatba, ami az emberi kapcsolatokba is új energiát hoz. Ráadásul e két bolygó hátrálásának is tanúi lehetünk. Január 29.-én a Vénusz hátráló mozgásba kezd, ami a kapcsolataink átértékelésére sarkall. Október 30.-tól a 2022-es év végéig pedig a Mars kezd hátráló mozgásba, ami az asztrológia szerint a szenvedélyt fűti fel. Bár a bolygók hátrálásának általában nincs jó híre, ezek az időszakok komoly lehetőségekkel is kecsegtetnek, és segítenek átértékelni mindazt, amit már kinőttünk. Így 2022 végére épp ezeknek a hátrálásoknak a hatására leszünk képesek világosan látni, mit akarunk a szerelemtől.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Váratlan hír Oroszországból, ez mindent meg fog változtatni

borsonline.hu

Probléma Tilla hazautaztatásával - előállították a repülőtéren

mandiner.hu

A Magyarországra készülő kínai elnök alaposan odaszúrt az Egyesült Államoknak

mindmegette.hu

Kivonul a Spar az országból? Itt a cég magyar elnökének válasza

vg.hu

Itt a korainál is koraibb cseresznye, valamin azonban hanyatt esnek a vásárlók

origo.hu

Brutálisan megtámadták, véresre verték a TV2 sztárját

travelo.hu

Videó: Egy hatalmas Boeing géppel intett búcsút a levegőben a pilóta

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Ekkor nézz az égre: különleges együttállást láthatsz, mely gyökeresen megváltoztatja a szerelmi életed

EZO

Megsúgták az égiek, a pénz miatt nem stresszel ez a 3 csillagjegy!

EZO

Őrült tavaszi szerelem: 3 csillagjegyre most igazi boldogság vár

EZO

Ez a 3 csillagjegy érzi a jövőt, te köztük vagy?

EZO

Akik nem ismernek félelmet: ez a 3 csillagjegy a legbátrabb mind közül

EZO

Elképesztően gondolkozik magáról 3 csillagjegy, ők nem kérnek bocsánatot

EZO

Veszélyt jeleznek az égiek: ezeknek a csillagjegyeknek kell most óvatosnak lenniük