EZO

Ennek a három csillagjegynek valóra válhatnak a szerelemmel kapcsolatos félelmei

A mostani csillagállások egyes csillagjegyek számára félelmetesek a szerelem terén. Ők azok, akik most megtapasztalhatják, hogy a félelmek néha valóra válnak...
  • Szerző: H. G.

A vonzás törvénye szerint azt vonzzuk be, amire a legtöbbet gondolunk. Veled is előfordult már, hogy szerettél volna összejönni valakivel, de a félelmeid az utadba álltak? Nos, akkor pontosan tudod, hogy ez nem valami elvont spirituális érvelés. Az optimista várakozás és a félelem egyaránt képes befolyásolni a tudatalattit, és így a siker vagy a kudarc felé kormányozni minket. Épp ezért, ha vannak félelmeid a szerelem terén, ideje elengedni őket, mert a mostani bolygóállások afelé hatnak, hogy ezek megvalósuljanak. Egyszerűen olyan cselekvések felé vezet a félelem, amely veszélybe sodorja a meglevő párkapcsolatodat, vagy akadályozza az új szerelem létrejöttét. Három csillagjegy különösen megérzi ezt a hatást – de vajon kik ők?

Szerelem 01

Egyes csillagjegyeknek most érdemes tudatosan megszabadulni a szerelemmel kapcsolatos félelmeitől, nehogy valóra váljanak!
Fotó: Pixabay.com

Bak: ne csak a munkával és a sikerrel törődj!

Akinek ennyire a munka és a teljesítmény körül forog az élete, mint a Bak-szülötteknek, azoknak gyakran nincs idejük arra, hogy a szerelem egyáltalán helyet kapjon a gondolataikban. Ez a nemtörődömség viszont veszélyessé is válhat, hiszen miért tennél egy olyan kapcsolatért, amelyik csak mellékszerepet játszik az életedben? Az október végi-november eleji bolygóállások felrázzák a memóriádat: egyszer te is vágytál a szerelemre, amit most mintha kihagynál az életedből. Ne csak a munkával törődj, a szerelem terén se félj újra önmagadat adni, mert ha nem fektetsz energiát a kapcsolatba, akkor tényleg kimaradsz a legjobb pillanatokból!

Szerelem 02

Néha fel kell áldoznod egy kis szeletet a szabadságodból a szerelem kedvéért
Fotó: Pixabay.com

Vízöntő: fel kell áldoznod a szabadságodat a szerelem kedvéért!

Mindig van benned egy kis félelem attól, hogy a szabadságodat feláldozd a szerelem oltárán. Ha valaki le akar kötni, mindig fontolóra veszed a menekülés lehetőségét. A mostani bolygóállások pedig különösen előhozzák a tudatalattidból ezeket a félelemmel teli gondolatokat. Mostanában extrán is hajlamos leszel arra, hogy mindent túlgondolj és szétanalizálj. Pedig most nem ez a dolgod, hanem az, hogy nyiss az elköteleződés felé. Lépj ki a komfortzónádból, mert ha nem teszed, akkor ugyan valóban nem kell elköteleződnöd, de könnyen meglehet, hogy egyedül maradsz.

Szerelem 03

Ne görcsölj rá a szerelemre, az nem sokat segít!
Fotó: Pixabay.com

Halak: ne félj attól, hogy elmúlhat a szerelem!

Attól félsz a legjobban, hogy a szerelem egyszer elmúlik – és most pont errefelé haladsz. Olyan bizonytalan lettél a tudatalattidban motoszkáló gondolatok miatt, hogy gyakrabban veszekszel a pároddal, sőt, akár azzal is meggyanúsíthatod, hogy nem hűséges hozzád. Ne tedd, mert egyszer csak tényleg elhagy, ha elege lesz az állandó kötözködésből. Inkább próbálj meg pihenni egy kicsit. Relaxálj, meditálj, sportolj, hátha ez kiránt ebből a negatív gondolati spirálból. Ne aggódj folyton, inkább próbálj kicsit lazítani.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?