EZO

Ez a három csillagjegy a legszégyenlősebb

Vannak emberek, akik inkább elbújnának, annyira szégyenlősek. Olyanok, mint akiknek van mit takargatni, pedig csak zárkózottak, félénkek. Erre a három csillagjegyre a legjellemzőbb ez a tulajdonság.

Szégyenlős és félénk emberek ritkán kerülnek a középpontba. Ők azok, akik inkább háttérbe húzódnak, befelé fordulnak. Nem ők a parti arcok! De vajon kik a szégyenlős csillagjegyek? Te közöttük vagy?

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Szégyenlős csillagjegyek (Fotó: Shutterstock)

Szűz

A Szűzek nem akarják felhívni magukra a figyelmet. Inkább a színfalak mögött élik az életüket. Jól megvannak a saját világukban. Pontosak és precízek, a munkájukat is szeretik pont ezért egyedül végezni. Nem a külvilág felé élnek. Igen ritka az a Szűz szülött, aki nyitott és nagy társasági életet él. Ismeretlen élethelyzetekben sokszor kivárnak, megfigyelnek, félénkek. Nem ők a csapatban a fő szónokok. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem képesek kiállni magukért, de ha nem szükséges, nem keverednek bele csoportos vitákba sem.

Rák

A Rák jegyűek szeretik az otthon melegét, ott érzik magukat biztonságban. Ennek sokszor az is az oka, hogy elég befelé fordulóak sokszor nagyon szégyenlősek. Társaságban nem ők vannak a középpontban, és az első randin is nagyon izgulnak. Nem szeretnek kitűnni a tömegből sem. Inkább szeretik a családias, vagy zártabb baráti köröket. Kedvelik a megszokott dolgokat és élethelyzeteket. Nehezen szabadulnak fel. Előfordul még az is, hogy szégyen érzetet éreznek. Nem merik megmutatni igazán önmagukat.

Halak

Nem ritka, hogy félénkek és szégyenlősek a Halak. Ez azért van, mert rengeteget aggódnak, túl érzékenyek. Vidám emberek, de a felszín alatt sokszor félősek, szorongóak, szemérmesek és szégyenlősek. Előfordul, hogy takargatják az általuk vélt szégyeneiket, nem mernek szembenézni velük. Nem ritka az sem, hogy szinte lebénítja őket ez a nehéz belső érzet. Jobb esetben sportolnak, mozognak, rosszabb esetben az alkoholt vagy a drogokat választják ennek feloldására.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?