EZO

Erős érzelmek a láthatáron: ezt a 3 csillagjegyet megkínozza most a szerelem

Vannak csillagállások, amikor az ember különösen érzelmes lesz. Ez a pár nap is ilyen, kösd fel a nadrágod és úrald a helyzetet!

A Hold most ismét mindenkit nagyon érzelmessé tesz és nem éppen a pozitív oldaladat hozza ki belőled. Képes olyan energiákkal hatni, hogy a szerelemben, párkapcsolatban és kapcsolatokban is kételyeket ébreszt benned. Gondolataidban visszavisz a múltba, vagy éppen a jelenben munkálkodik azon, hogy szomorúság, bánat legyen úrrá rajtad. Engedd el, ami bánatot okoz, csak pár nap és tuti másképpen látod a világot! Ennek a három csillagjegynek különösen szomorkás napjai lehetnek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Shutterstock

Ikrek

Ha most nehéz időszakon mész éppen át, akkor ne csodálkozz azon, ha a elkövetkezendő napokban feltörnek az érzéseid. Nem baj, ha most engedsz a szomorúságnak. Ez a szomorúság kihathat a környezetedre, ettől függetlenül, ne akard leplezni érzéseidet. Engedd meg magadnak, hogy sírj, ha éppen ez kell. A szerelmi bánatnak is megvan a helye, ha ezen kell keresztül menned, a Hold most segít neked. Az is lehetséges, hogy egy rokonod miatt bánkódsz, ezek az energiák nem csak a szerelemi elengedésre vannak hatással. Fel a fejjel, képes vagy feldolgozni ezt az időszakot is.

Vízöntő

Ritkán esel melankóliába, de előfordulhat, hogy most téged is elkap ez az érzés. Ha egy régi kapcsolatot még nem gyászoltál el, akkor még hosszabb idő után is felmerülhet benned a miért? Kérdések kerülhetnek elő a múltból. Ha ránézel más boldog párokra, képes leszel önsajnálatba esni. Ezek természetes emberi reakciók, amikor valaki áldozatnak érzi magát. Ez viszont nem a te egyéniséged legerőssebb jellemzője. Így jobb, ha ezt mihamarabb be is fejezed. Légy hálás azért, amid van, nézz a tükörbe, valóban nagy a baj? Kapd elő a valódi optimista énedet. Ne búslakodj, teljesen felesleges!

Halak

Sötét felhők vannak a fejed felett? Felmerül a kérdés, hogyan kerültél ebbe az érzelmi kelepcébe? Ha nincs is nagy baj, mégis azt érezheted, hogy jobban csinálhattad volna. Talán még a bűntudattól is rosszul érzed magad. Ha képes vagy a felhőkön túllátni rájössz, hogy a szerelmi életed bár nem éppen feszültségmentes, mégis a szeretet mélyen benned van. A Hold játszik most veled és küldi feléd a bizonytalanság és borúlátó gondolatokat. Emelkedj felül ezen, keress valami kedvedre való tevékenységet, minden rendben lesz.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ez a mákos guba lesz az ünnepi asztal sztárja
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?